26. marts 2019
Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup kunne godt have ønsket sig flere svar. Foto: Kim Rasmussen
Formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup kunne godt have ønsket sig flere svar. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 185 svar om erhvervslivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

185 svar om erhvervslivet
Egedal - 08. juli 2018 kl. 05:53
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

185 virksomheder har valgt at svare på Egedal Kommunes spørgeskemaundersøgelse om, hvad kommunen kan gøre for at forbedre det lokale erhvervslivs vilkår, og den service, virksomhederne får i Egedal Kommune. Det svarer til 7,66 procent af de 2414 virksomheder, der har fået undersøgelsen tilsendt på mail med en svarfrist den 2. juli.

- Vi amede (sigtede, red.) lidt efter at få over 10 procent, og det har vi ikke helt fået, konstaterer formanden for Kultur- og Erhvervsudvalget Charlotte Haagendrup (K) til Frederiksborg Amts Avis.

- Selvfølgelig kunne jeg godt have ønsket mig nogle flere, men det er nok det, jeg havde forventet at få tilbage, siger hun, og konkluderer, at der enten er en masse af kommunens virksomheder, der føler sig godt nok dækket, ikke har interesse i at svare eller har et usædvanligt effektivt spamfilter.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede