25. august 2019
Egedal Kommune skal have ny kommunaldirektør. Foto: Allan Nørregaard
Egedal Kommune skal have ny kommunaldirektør. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16 skal ansætte ny kommunaldirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16 skal ansætte ny kommunaldirektør
Egedal - 22. februar 2019 kl. 05:12
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et ansættelsesudvalg på 16 medlemmer skal være med til at ansætte Egedal Kommunes nye kommunaldirektør i stedet for Lars Wilms, der går på pension til sommer. Det oplyser borgmester Karsten Søndergaard (V) efter, at Økonomiudvalget onsdag tog stilling til den videre procedure for rektruttering af den nye kommunaldirektør. I sagsfremstillingen var der lagt op til at nedsætte et relativt smalt ansættelsesudvalg på 10 medlemmer, men det ville Økonomiudvalget ikke være med til.

- Der var så stor iver blandt ØU-medlemmerne, at alle vil være med i ansætteselsesudvalget. Jeg gik efter, at det blev et smallere udvalg, men jeg er kun glad for, at alle er så begejstrende og gerne vil være med, så det ender med et udvalg på 16 medlemmer, siger Karsten Søndergaard.

Udover hele Økonomiudvalget er det de to direktører Peter Olrik og Sune Schou. Økonomiudvalget valgte også at pege på to centerchefer i stedet for én, så både lederen af Jobcenteret Lars Bonde og centerchef i Skole og Dagtilbud Søren Trier Høisgaard er med, og endelig bliver der udpeget tre medarbejderrepræsentater i stedet for to.

Hanne Appelgreen fra HK og Steen Herløv Madsen fra Egedal Lærerforening er allerede udpeget, mens den tredje endnu er uafklaret.

Konsulentfirmaet Genitor er alleredeudvalgt til at gennemføre rekrutteringsprocessen.

- Der er lavet en job- og personprofil, som ansættelsesudvalget nu får et par dage til at kigge igennem for fejl og mangler, og på mandag bliver stillingen slået op med ansøgningsfrist den 17. marts, oplyser borgmesteren.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede