25. november 2017
En 16-årig dreng fra Stenløse-området blev fredag aften anholdt i Ganløse og sigtet for at køre bil uden at have kørekort og for at køre i en uindregistreret bil, der heller ikke er forsikret.
En 16-årig dreng fra Stenløse-området blev fredag aften anholdt i Ganløse og sigtet for at køre bil uden at have kørekort og for at køre i en uindregistreret bil, der heller ikke er forsikret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16-årig bilist stak af fra politiet i høj fart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16-årig bilist stak af fra politiet i høj fart
Egedal - 20. marts 2017 kl. 10:43
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 16-årig bilist fra Stenløse-området flygtede i høj fart fra en motorcykelbetjent, der ville standse ham i Ganløse fredag aften, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Motorcykelbetjenten kom kørende på Måløvvej, da han omkring klokken 18.55 bemærkede, at en modkørende bil ikke havde nummerplader foran. Da han vendte om for at køre efter bilen, så han, at der heller ikke var nummerplader bagpå, oplyser Camilla Priegel, der er faglig koordinator hos Nordsjællands Politi.

Men bilisten var tilsyneladende ikke interesseret i at standse, selv om betjenten tændte udrykningssignalet og satte efter bilen.

- Undervejs holdt bilen ind til siden, og to personer løb derfra. Bilen kørte med høj hastighed og fortsatte ind i rundkørslen ved Toppevadvej og kørte ad Ringbakken, og her fik motorcykelbetjenten bragt køretøjet til standsning klokken 19.03, fortæller Camilla Priegel.

Den 16-årige blev anholdt og sigtet for at køre uden kørekort og for at køre i en bil, der ikke er indregistreret og heller ikke er forsikret, og hans mor blev kontaktet, inden han blev løsladt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk