24. maj 2019
Endnu en dreng er fængslet for gaderøveriet mod den 17-årige den 25. september. Ifølge senioranklager Rikke Hald blev han overfaldet af de samme på Lærkeskolen den 8. september, og det er den 15-årige sigtet for. Foto: Hans Jørgen Johansen
Endnu en dreng er fængslet for gaderøveriet mod den 17-årige den 25. september. Ifølge senioranklager Rikke Hald blev han overfaldet af de samme på Lærkeskolen den 8. september, og det er den 15-årige sigtet for. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15-årig fængslet for gaderøveri mod 17-årig, der er blevet overfaldet før

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15-årig fængslet for gaderøveri mod 17-årig, der er blevet overfaldet før
Egedal - 03. november 2018 kl. 05:51
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi har foretaget endnu en anholdelse i sagen, hvor en 17-årig dreng fra Ølstykke blev udsat for gaderøveri ved højlys dag på Møllevej i Ølstykke den 25. september i år.

Senioranklager Rikke Hald oplyser, at en 15-årig dreng fra Frederikssund Kommune fredag blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i surrogat til den 20. november lige som de to andre drenge på 15 og 17 år, der tidligere er anholdt og sigtet for røveriet.

Her blev den 17-årige omringet af seks drenge, der gik i hans lommer og tasker og forsøgte at fravriste ham et ur. Til sidst lykkedes det dem at stjæle et par hovedtelefoner og få ham til at overføre et mindre beløb via Mobilepay.

Udover gaderøveriet er den 15-årige, der blev fængslet fredag, også sigtet i andre voldsforhold. Dels et overfald i S-toget den 31. august, hvor han angiveligt filmede, mens en anden slog, og derudover to overfald begået på Lærkeskolen i Stenløse den 8. september. Her blev først én dreng tævet, og en halv time senere gik det ud over en anden. Sidstnævnte er faktisk den samme 17-årige, som gerningsmændene genkendte og overfaldt igen den 25. september, fortæller Rikke Hald.

Hun oplyser, at den 15-årige har erkendt noget overfor politiet, men i retten fredag ville han ikke udtale sig. Der blev taget forbehold for eventuelt at kære varetægtsfængslingen.

Udover de tre varetægtsfængslede er der yderligere tre medgerningsmænd i sagen, hvoraf den ene også indgår i et andet sagskompleks. De resterende to er endnu ikke afhørt, så der forestår endnu noget efterforskning før sagen kan optages til dom.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede