19. november 2017
Stenløse Boldklubs U11-drenge massivt til stede ved løbet med i alt 22 friske drenge i klubbens blå fodboldtrøjer. Foto: Helle Bidstrup
gallery icon

Se billedserie

Stenløse Boldklubs U11-drenge massivt til stede ved løbet med i alt 22 friske drenge i klubbens blå fodboldtrøjer. Foto: Helle Bidstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 139 løb for Natteravne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

139 løb for Natteravne
Egedal - 12. september 2017 kl. 05:26
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag afholdt Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion, SØAM, og Egedal Centerforening det årlige Egedal Center-løb. 139 løbere deltog, heraf hele 74 børn, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at de på forhånd havde indgået en aftale med vejrguderne om godt vejr.

»Den aftale blev heldigvis overholdt. Både morgenen og eftermiddagen bød på regnvejr, men i de timer, løbet stod på var løbevejret perfekt med både stabile temperaturer, tørvejr og kun en let vind præcis så passende, som en løber foretrækker det.«, skriver de.

På børnedistancen løb Emil Bjørnskov de 2,3 kilometer i vindertiden 08.41, mens vinderen hos pigerne Cirkeline Hyldegaard løb turen på 10.39. Alle børnene fik både medaljer fra Sportmaster og softice fra Centerkiosken efter løbeturen.

På fem kilometer gik førstepladsen hos kvinderne til Katja Kousgaard i tiden 21.16, og i den maskuline afdeling var det SØAM-løberen Thomas Frølander der tog førstepladsen på 17.06.

På 10 kilometer løb Melina Olsen fra Fjordløberne flot i tiden 43.45, og for mændenes vedkommende var det Erik Zobel som med over tre minutters forspring til nærmeste konkurrent løb sejren i hus i tiden 34.33.

Ligesom sidste år går løbets overskud - cirka 3.000 kroner - til de lokale Natteravne, som drager omsorg for de unge i lokalområdet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk