15. maj 2021
Socialdemokraterne i Egedal har for længst valgt Ib Sørensen til at stå øverst på listen med i alt 12. kandidater. Foto: Per Christensen
Socialdemokraterne i Egedal har for længst valgt Ib Sørensen til at stå øverst på listen med i alt 12. kandidater. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12 stiller op for Socialdemokratiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12 stiller op for Socialdemokratiet
Egedal - 06. marts 2017 kl. 05:17
Af Annemette Ross Jensen

Socialdemokratiet stiller med 12 kandidater til kommunalvalget i Egedal Kommune. Det oplyser partiforeningens formand Henrik Bro til Frederiksborg Amts Avis efter generalforsamlingen i Stenløse Kulturhus lørdag. Her fik de 12 kandidater lov at præsentere sig for medlemmerne forud for urafstemningen, som afgør deres placering på partiets liste.

Allerede sidste forår genvalgte medlemmerne enstemmigt den nuværende gruppeformand, 2. viceborgmester og formand for Planudvalget Ib Sørensen som partiets spidskandidat, og listen med de resterende 11 kandidater tæller også resten af partiets nuværende byrådsmedlemmer. I alfabetisk rækkefølge er det:

Anne-Mie Højsted Johansen, Brian Carl Øllegaard, Hamad Mahmoud, Henriette Thirup-Bielefeldt, Lasse Andersen, Lone Toftgård Gregersen, Mads Msv Rasmussen, Marianne Røgen, Morten Lyager, Rene Næsager og Vicky Holst Rasmussen.

Henrik Bro oplyser, at urafstemningen bestemmer placeringen på listen, men den er sideordnet, så de personlige stemmer er afgørende for, hvem der bliver valgt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag den 6. marts.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?