11. december 2017
Den socialdemokratiske spidskandidat Ib Sørensen bød Mette Frederiksen velkommen. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Den socialdemokratiske spidskandidat Ib Sørensen bød Mette Frederiksen velkommen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Begejstret S-formand i Stenløse Syd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Begejstret S-formand i Stenløse Syd
Egedal KV17 - 07. oktober 2017 kl. 06:41
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen gav flere gange udtryk for begejstring, da hun fredag eftermiddag blev vist rundt i den klimavenlige og miljørigtige bydel Stenløse Syd. Efterårsvejret viste sig fra sin pæneste side med skøn sol og nogenlunde læ på Torvet, hvor den socialdemokratiske spidskandidat i Egedal Kommune bød formanden velkommen til »en kedelig bydel«.

- Den ligner alle andre bydele, forklarede han, inden han begyndte at fortælle om lavenergihuse og nul-energihuse og baggrunden for, at vandet skal håndteres på grundene, så det ikke løber for hurtigt ud i Værebro Ådal.

Turen gik både forbi Multihuset og det kommende fleksible Familiehus, der skal indvies den 3. november og flygtningeboligerne på Barnekær, inden turen sluttede på toppen af det skrånende græstag på fjernvarmeværket, der kan bruges som kælkebakke i tilfælde af sne, og her takkede Mette Frederiksen for en fin tur i området.

- Jeg kan godt forestille mig, at det har været op ad bakke at etablere det, men når først det er der, så er alle glade for det. Vi vil jo alle godt gøre vores til en bæredygtig udviklinge, men der skal være nogen, der går forrest og er pionerer. Jeg kommer rigtigt meget rundt i Danmark, og jeg har ikke set noget lignende, så jeg tror, I er pionerer, sagde Mette Frederiksen, der også er meget begejstret for områdets blanding af almene boliger og ejerboliger.

Endelig gav hun udtryk for håb om et godt kommunalvalg og en ny S-borgmester i kommunen.

- Det kræver meget i en kommune, hvor mange stemmer borgerligt, men jeg håber, at vi får et stærkere S-mandat, og tror I har holdet, der kan gøre det, sagde hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk