3. marts 2021
Keld Stenlien var valgstyreformand i Stenløse Hallen i tirsdags, men opnåede ikke selv genvalg til byrådet. Foto: Annemette Jensen
Keld Stenlien var valgstyreformand i Stenløse Hallen i tirsdags, men opnåede ikke selv genvalg til byrådet. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstres gruppeformand er ude

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres gruppeformand er ude
Egedal KV17 - 23. november 2017 kl. 10:40
Af Annemette Ross Jensen

Som den eneste af Venstres nuværende byrådsmedlemmer, der genopstillede, opnåede partiets gruppeformand Keld Stenlien ikke genvalg til det nye byråd, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er klart, at når man melder sig på banen, er det fordi man gerne vil det, og derfor er man også ked af det, når man ikke opnår valg, siger han og fortsætter:

- Men jeg må konstatere, at de ting, jeg gik til valg på sidst, det er jeg ikke lykkedes med. Jeg tænker mest på vandet i Værebro Å. Det står stadig lige højt, og det kan vælgerne ikke honorere med, at de stemmer på én igen. Min skuffelse ligger i, at jeg ikke har kunnet komme igennem med mine mærkesager - ej heller i Venstre - så jeg håber, at nogen af dem, der blev valgt ind, nu kan se på de områder, jeg ikke er lykkedes på, siger han.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 24. november.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?