30. marts 2020
Venstres 13 kandidater går til valg på sloganet »Sammen om et stærkere Egedal«.                                Foto: Thinna Aniella Michelsen
Venstres 13 kandidater går til valg på sloganet »Sammen om et stærkere Egedal«. Foto: Thinna Aniella Michelsen
Foto: fotograf Thinna Aniella
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Egedal skal op i top 10

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Egedal skal op i top 10
Egedal KV17 - 18. oktober 2017 kl. 08:06
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egedal Kommune skal i top 10 på alle områder. Det skriver Venstre Egedal i sit valgprogram, hvor partiet tænker stort og ambitiøst.

»Venstre har modet til at gå i spidsen for at nå målet. Vi er klar til at møde politiske udfordringer på vejen mod et stærkere Egedal til gavn for dig som borger.«, skriver partiet, der går til valg på sloganet »Sammen om et stærkere Egedal«

Partiets målsætning er således at styrke kommunen gennem ambitiøse tiltag, der gør Egedal til mulighedernes kommune for borgere og erhverv, og partiets politik tager udgangspunkt i, at mennesker trives bedst med frihed under ansvar for eget liv og medansvar for fællesskabet.

I Familie- og Børnepolitikken er det vigtigt for Venstre at have pasningsgaranti, fleksible valgmuligheder og forskellige typer dagtilbud med nærhede og høj pædagogisk kvalitet.

»For os er pædagogisk kvalitet, at dagtilbuddene har de bedste rammer og kompetencer til at understøtte hvert et barns psykiske, kognitive og fysiske udvikling samt trivsel.«, skriver partiet, der støtter både selvejende og private institutioner.

Det gør det også på skoleområdet, hvor partiet ønsker at udvikle Folkeskolen indefra gennem øget samarbejde mellem skoleledelsen, lærerne, pædagogerne og skolebestyrelsen. Partiet ønsker også at øge andelen af uddannede lærere.

»Vi ønsker at Egedal Kommune har skoledistrikter, der giver mulighed for forskelligartede lokale skoletilbud og retninger. Vi ønsker en langsigtet plan for opførelse af nye skoler såvel som renovering af de eksisterende, der lægger op til inspirerende læringsmiljøer.«, hedder det.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 18. oktober.