15. oktober 2018
Der var chips, slik, sodavand, pizza og politisk debat for unge i Stenløse Kulturhus i aftes. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Der var chips, slik, sodavand, pizza og politisk debat for unge i Stenløse Kulturhus i aftes. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge strømmede til »den første gang«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge strømmede til »den første gang«
Opdateret 09. november 2017 kl. 12:40
Egedal KV17 - 09. november 2017 kl. 05:49
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af unge, god stemning, sodavand, chips og slik på bordene og udsigt til pizza og »den første gang« lidt senere på aftenen.

Nej. Det var ikke en fest for byens ungdom i Stenløse Kulturhus en onsdag aften, men derimod Ungeforums bud på, hvordan man lokker de unge førstegangsvælgere til et valgmøde med politikerne. Og det lykkedes, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den tidligere rådhussal blev fyldt med unge, der først kunne møde repræsentanter fra partiernes ungdomsorganisationer, inden der var pause og pizza. Mens de unge tyggede af munden blev der linet op til en Kahoot - en moderne quiz, hvor deltagerne via deres mobiltelefon svarer på spørgsmål.

I Ungeforums quiz var det en blanding af Egedal-spørgsmål som »hvem stiller op?« og »hvem er borgmester?« krydret med naturspørgsmål som »har pingvin knæ?« og »hvor mange kalorier forbrænder man ved at slå hovedet ind i en væg i en time?«

Vinderen blev »Stef eller kaos«, og det viste sig at være 20-årige Steffen Sjørslev, der stiller op for Liberal Alliance, og nu har sikret sig, hvad Ungeforums formand Mikkel Sager vurderede til et års forbrug af kondomer.

Men først gjaldt det paneldebatten, hvor Steffen Sjørslev fik selskab i panelet af Allan Bøwig (DF), Thomas Skov Rasmussen (V), Charlotte Haagendrup (K), Nicolai Bach Sørensen (R), Jens Skov (SF), Jeannett Tankred (Al) og Ib Sørensen (S), og bagefter var der lejlighed til at stille uddybende spørgsmål til kandidaterne. så de unge er klar til »den første gang« i stemmeboksen tirsdag den 21. november.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 9. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk