10. december 2018
18-årige Freja Dolner og 19-årige Mikkel Sager fra Ungeforum tror, budskabet sidder bedre fast, når det er sjovt og sexet. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

18-årige Freja Dolner og 19-årige Mikkel Sager fra Ungeforum tror, budskabet sidder bedre fast, når det er sjovt og sexet. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sex sælger valget til unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sex sælger valget til unge
Egedal KV17 - 11. november 2017 kl. 05:57
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sex sælger!

Det udnytter de unge i Egedal Kommunes Ungeforum til at gøre andre unge i kommunen opmærksomme på kommunalvalget og forhåbentlig lokke dem hen at stemme på valgdagen tirsdag den 21. november.

Her stemte 60,6 procent af de 18-29-årige ved valget i 2013, og selv om det var en fremgang i forhold til 2009, hvor kun 48,4 procent af kommunens 18-29-årige stemte, så har Ungeforum sat sig for at få endnu flere af kommunens unge til at stemme ved dette valg.

- Vi kører en kampagne lige nu, som hedder »den første gang«, som antyder den første gang, du har sex, men det er den første gang, du stemmer, fortæller Mikkel Sager, der er 19 år og formand for Ungeforum.

De har blandt andet optaget otte små videofilm, hvor unge fortæller om at prøve »den første gang« - med deres lokalpolitiker.

- De er seksuelt ladet, men handler om at stemme, forklarer 18-årige Freja Dolner fra Ungeforum.

Og da Ungeforum tidligere på ugen inviterede kommunens unge til valgmødet »Den første gang«, så var der ikke alene chips, slik, sodavand og pizza til alle. På bordene lå der også kondomer med teksten »Husk at vær sikker« #KV17 fra Egedal Ungeforum.

- Vi har fået lavet 1000 kondomer, og det er også bare et led i kampagnen, så folk snakker om det, siger Mikkel.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk