17. oktober 2018
Omkring 130 borgere var mødt op til valgmødet i Veksø Multihal. Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

Omkring 130 borgere var mødt op til valgmødet i Veksø Multihal. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mødebudskab: Veksø Skole bliver ikke lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mødebudskab: Veksø Skole bliver ikke lukket
Egedal KV17 - 10. november 2017 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Veksø Skole bliver ikke lukket. Det var der ifølge arrangørerne bred politisk enighed om på valgmødet i Veksø Multihal tirsdag aften.

»Alle partier fra både rød og blå blok kunne berolige de fremmødte borgere: Veksø skole bliver ikke lukket.«, står der i en pressemeddelelse.

»Veksøs borgere har ellers ligesom kommunens andre mindre landsbyer været hårdt plaget af årlige budgetforslag, hvor skolelukninger har været en fast del af programmet. Men det skal være slut nu, lød det samstemmende fra de otte kandidater, der inkluderede Steffen Sjørslev (LA), Ib Sørensen (S), Jens Skov (SF), Niels Lindhardt Johansen (K), Ole Hovøre (V), Jacob Peter Loessl (R), Peter Hemmingsen (DF) og Jeanett Tankred (Al).«, skriver arrangørerne, der oplyser, at et andet af diskussionsemnerne var mulighederne for at udvide byen med nye boliger.

Omkring 130 borgere var mødt op til mødet, der var arrangeret af Veksø Borgerlaug, og efter paneldebatten var der rundbordsdebat, hvor borgerne på tomandshånd kunne diskutere lokalpolitik med de enkelte byrådskandidater.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk