3. marts 2021
Marianne Røgen (t.h.) som valgstyreformand på Bækkegårdsskolen i Ølstykke. Hun havde forberedt sig selv på det, og regner ikke med, at hun genopstiller til næste valg. Foto: Annemette Jensen
gallery icon

Se billedserie

Marianne Røgen (t.h.) som valgstyreformand på Bækkegårdsskolen i Ølstykke. Hun havde forberedt sig selv på det, og regner ikke med, at hun genopstiller til næste valg. Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marianne Røgen helt ude - Morten Lyager kommer igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marianne Røgen helt ude - Morten Lyager kommer igen
Egedal KV17 - 24. november 2017 kl. 05:23
Af Annemette Ross Jensen

To af de nuværende socialdemokratiske byrådsmedlemmer Marianne Røgen og Morten Lyager blev ikke genvalgt til det nye Egedal Byråd, og Marianne Røgen havde forberedt sig på det.

- Jeg havde forberedt mig på det, for jeg synes, der var mange kandidater, som også var gode, så når folk spurgte mig til mine chancer sagde jeg, at de var fifty-fifty. Jeg havde gået gennem valgkampen og agiteret med mig selv, at jeg ikke skulle være sikker på at komme ind, og det er godt, for det er godt nok mærkeligt, at man ikke skal være med, når man har været med i 12 år. Jeg synes, jeg havde meget politik i mig endnu. Det er jeg selvfølgelig ked af, men jeg skal nok komme videre, siger Marianne Røgen, der ikke regner med, at hendes navn vil stå på den socialdemokratiske liste til valget i 2021.

Sådan har Morten Lyager det ikke. Han kom som første suppleant ind i byrådet i maj sidste år, da Flemming Hoff Kjeldsen flyttede til Ålborg, og han havde håbet at få lov at blive i byrådet, men det lykkedes altså ikke.

- Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af. Jeg håbede, jeg skulle fortsætte. Jeg er lige kommet i gang og ind i gamet og havde også nogen ideer til,hvad der skulle ske i Skoleudvalget. Men sådan er det. Det er jo de demokratiske spilleregler, siger Morten Lyager, og han er bestemt ikke færdig med lokalpolitik.

- Nej, er du vanvittig? Det passer rigtigt godt til mig. Jeg har virkelig nydt det og satser også på at komme igen, siger Morten, der bliver partiets første suppelant igen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 24. november.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?