15. oktober 2018
I panelet sad Marianne Røgen (S), Helle Anna Elisabeth Nielsen (R), Lars Falk Hansen (K), Jacob Andrup (SF), Bendt Tranekjær Rasmussen (LA), Flemming Schandorff (DF) Lisbeth Dupont- Rosenvold (V) og Pia Sif Pedersen (Al). Foto: Privat
gallery icon

Se billedserie

I panelet sad Marianne Røgen (S), Helle Anna Elisabeth Nielsen (R), Lars Falk Hansen (K), Jacob Andrup (SF), Bendt Tranekjær Rasmussen (LA), Flemming Schandorff (DF) Lisbeth Dupont- Rosenvold (V) og Pia Sif Pedersen (Al). Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livlig debat på møde om handicapområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livlig debat på møde om handicapområdet
Egedal KV17 - 10. november 2017 kl. 10:08
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Handicapområdet var genstand for livlig debat, da Danske Handicaporganisationer Egedal tirsdag aften holdt et velbesøgt vælgermøde i HEP-Huset i Stenløse. Det oplyser formanden for DH Egedal Lea Jensen i en pressemeddelelse.

Her var de otte lokale politikere i panelet var på forhånd blevet bedt om at forholde sig til spørgsmål som blandt andet, hvordan sikres kvaliteten af sagsbehandlingen i kommunen, lever kommunens handicappolitik op til dens intentioner og skal der ske en genopretning efter de mange besparelsesrunder på området.

»Da ordet blev givet frit til de fremmødte i salen i Hephuset blev debatten livlig. Der blev spurgt ind til mange handicapproblemstillinger. Blandt de otte politikere var der bred enighed om, at sagsbehandlingen i Egedal på handicapområdet ikke er god nok når så mange klagesager kommer retur fra Ankestyrelsen til fornyet behandling. Det er absolut ikke godt nok, lød det fra politikerne. Står det til de otte politikere vil kommunens handicappolitik blive revideret i den kommende periode, så det bliver en politik hvor intentionerne stemmer overens med situationen på området.«, fortæller Lea Jensen.

Hun oplyser, at mange spørgsmål fra de fremmødte kredsede om tilgængeligheden i kommunen. Eksempelvis manglende tilgængelighed for kørestolsbrugere til Ølstykke Svømmehal, til Rådhuset og Sundhedscentret, udfordringer for kørestolsbrugere ved at færdes i Ganløse med flere.

»Det blev understreget af flere politikere, at de nævnte barrierer understreger behovet i Egedal for en god kontakt mellem kommune og borgere på dette felt.«, skriver formanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk