3. marts 2021
DF?s nye byrådsmedlem Bettina Zarp glæder sig til de næste fire års politiske arbejde.
DF?s nye byrådsmedlem Bettina Zarp glæder sig til de næste fire års politiske arbejde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF'er arbejder med kriminelle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF'er arbejder med kriminelle
Egedal KV17 - 05. december 2017 kl. 05:11
Af Annemette Ross Jensen

Når Dansk Folkepartis nye medlem af Egedal Byråd Bettina Zarp indtager sin plads ved siden af partiets spidskandidat Peter Hemmingsen i rådhussalen, så bliver det med erfaringer fra arbejde med blandt andet prostituerede og kriminelle. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Den 51-årige nyvalgte politiker driver nemlig firmaet Zarp Zone, der løser socialpædagogiske opgaver for kommuner, og hun arbejder også for Kriminalforsorgen med resocialisering af kriminelle, der skal tilbage til samfundet efter en fængselsdom.

- Jeg har altid arbejdet med mennesker, konstaterer Bettina Zarp, der blev uddannet pædagog i 2003, og både har arbejdet i vuggestuer, børnehaver og specialinstitutioner.

Det er netop erfaringerne fra arbejdslivet, der har sporet hende ind på politik.

- Jeg har jo i rigtig mange år siddet på den anden side, og tænkt: Hvorfor lytter man ikke til dem, der arbejder med dem, der har det svært?, siger Bettina, der mener, at det kan gøres mere simpelt og skånsomt, hvis man inddrager forældre og borgere mere.

- Det kan gøres bedre, og det vil jeg gerne gøre opmærksom og gøre en forskel på, siger hun.

Det var bombemanden Lors Doukaievs forsøg på terror på Hotel Jørgensen i København den 10. september 2010, der fik hende til at melde sig ind i Dansk Folkeparti, og efter et par generalforsamlinger og et årsmøde i partiet var hun klar til at stille op til kommunalvalget for første gang til kommunalvalget i år. Her fik hun en andenplads på partilisten, og fra 1. januar 2018 afløser hun Flemming Schandorff som det ene af DF's to medlemmer af byrådet.

- Jeg glæder mig rigtigt meget. Jeg ved godt, at det bliver noget helt andet end det, jeg er vant til, men jeg har min stædighed og vilje til at opnå nogen ting, og jeg kæmper, og det tager jeg jo med mig, siger Bettina.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?