28. oktober 2020
Kom og se udstillingen ?Symbiose? i Cobra-rummet. Pressefoto
Kom og se udstillingen ?Symbiose? i Cobra-rummet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udstilling: Naturens symbiose i Cobra-rummet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udstilling: Naturens symbiose i Cobra-rummet

Billedkunstneren Anna Rosa Hiort-Lorenzen udstiller i Cobra-rummet ved Sophienholm

Det Grønne Område - 24. september 2020 kl. 10:30

Fra onsdag 23. september udstiller billedkunstneren Anna Rosa Hiort-Lorenzen i Cobra-rummet ved Sophienholm. Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Lyngby Kunstforening.

"Udstillingen "Symbiose" omfatter seks store lysende silketryk, som man kan bevæge sig omkring, og seks væghængte papirværker. Værkerne er inspireret af naturen og den viden, vi har om naturens egne processer. Motiverne er forskellige slags planter og rødder, og ved hjælp af solens stråler og vandbaserede farver er skabt aftryk i silketynde tekstiler, der lyser op i mørket som et underjordisk rodnet og skaber skovens symbiotiske cyklus," skriver Lyngby Kunstforening i en pressemeddelelse.

Anna Rosa Hiort-Lorenzen er uddannet tekstildesigner fra Danmarks Designskole og har en mastergrad i lysdesign fra Aalborg Universitet. Hun arbejder med installatoriske værker af tekstil og lys og forsøger dermed at skabe en helhedsoplevelse. Udstillingen i Cobra-rummet slutter søndag 4. oktober. Der er åbent tirsdag til søndag klokken 11 til 17 og torsdage klokken 11 til 19. Der er gratis adgang.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?