28. oktober 2020
Kampens helt store profil, Emil Heckmann, er endnu en gang løbet fra sine modstandere og scorer sikkert. Foto: Mikael Østergaard
Kampens helt store profil, Emil Heckmann, er endnu en gang løbet fra sine modstandere og scorer sikkert. Foto: Mikael Østergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To forrygende fløje stod bag Virum-Sorgenfris første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To forrygende fløje stod bag Virum-Sorgenfris første sejr

Jonathan Ibsen og især Emil Heckmann var duoen, der sikrede Virum-Sorgenfri en gevinst på 28-24 over KSG

Det Grønne Område - 18. oktober 2020 kl. 13:02
Af Mikael Østergaard

Der var i det første kvarter ikke meget, der tydede på, at Virum-Sorgenfri Håndboldklubs herrer i 3. division skulle hente sæsonens første sejr.

KSG fra København var foran med tre mål, men så skiftede Virum-Sorgenfri over til offensiv forsvarsformation, og det gav mulighed for kontraløb og efterfølgende scoringer af de to fløje, Emil Heckmann og Jonathan Ibsen.

Især lynhurtige Emil Heckmann var forrygende i hele kampen, mens hans fløjkollega i højre side, Jonathan Ibsen, i første halvleg imponerede med finurlige skruebolde under KSG-målmanden.

De to spilleres opvisning betød syv mål i træk, og dermed var Virum-Sorgenfri foran 14-10, inden KSG fik reduceret til pausestillingen 14-11.

Så skulle man tro, at den hellige grav var velforvaret, men KSG kæmpede sig tilbage i kampen og nåede op på 20-21.

Virum-Sorgenfris langskytter havde svært ved at finde vej til nettet, og især Mads Nissen havde mange hasarderede afslutninger og brændte tilmed et straffekast. Men da det for alvor brændte på, steg Mads Nissen til vejrs og hamrede to langskud i mål, og så vandt Virum-Sorgenfri 28-24.

”Vi fik godt fat i det i dag, og jeg er specielt tilfreds med kontraspillet i første halvleg. Og så hjalp det, da vi skiftede over til et 4-2 forsvar”, konstaterede cheftræner Martin Bager efter kampen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?