25. oktober 2020
Martin Hemmingsen sender et frispark afsted, men denne gang rammer bolden stolpen. Foto: Mikael Østergaard
Martin Hemmingsen sender et frispark afsted, men denne gang rammer bolden stolpen. Foto: Mikael Østergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To drømmemål sendte Lundtofte tilbage på sporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To drømmemål sendte Lundtofte tilbage på sporet

Martin Hemmingsen og Kasper Friang Farvin sikrede sejr på 2-1 over Fredensborg.

Det Grønne Område - 29. september 2020 kl. 16:00
Af Mikael Østergaard

Lundtofte Boldklub fik den værst tænkelige start, da bundholdet Fredensborg bragte sig foran 1-0 midt i første halvleg i lørdagens opgør i Sjællandsserien.

Men blot fire minutter senere udlignede Martin Hemmingsen, da han sendte et frispark uden om muren og helt op i målhjørnet. Og fire minutter før pausen blev tilskuerne vidner til årets mål på Lundtofte Stadion, da Kasper 'Honda' Farvin kanonerede bolden i mål på en halvflugter fra 35 meters afstand.

I anden halvleg var Lundtofte i fuld kontrol. Fredensborg kom ikke til en eneste chance, mens Lundtofte havde masser af muligheder for at udbygge føringen. Blandt andet havde Martin Henningsen endnu et farligt frispark, der denne gang prellede af på stolpen.

"Det var befriende at vinde efter tre nederlag i træk. Spillerne kæmpede for sagen, så jeg er meget tilfreds", sagde cheftræner Henrik Nielsen, inden han forsvandt ud i buskadset for at lede efter vildfarne bolde.

Lundtoftes opvisningsbane er ved at blive omlagt til kunstgræsbane, så kampen blev spillet på en af træningsbanerne, hvor der ikke er hegn rundt om banen, så gang på gang måtte trænere og holdledere på jagt efter højtflyvende bolde. Ikke alle blev fundet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?