14. april 2021
Claus Abildgaard har i sin formandstid skabt stor fremgang i Lundtofte Boldklub, både medlemsmæssigt og resultatmæssigt.
Claus Abildgaard har i sin formandstid skabt stor fremgang i Lundtofte Boldklub, både medlemsmæssigt og resultatmæssigt.
Foto: Jens Anker Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykke til Claus Abildgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykke til Claus Abildgaard

Lundtofte Boldklubs travle formand er fyldt 60 år

Det Grønne Område - 08. april 2021 kl. 08:54
Af Mikael Østergaard

Den 31. marts fyldte Claus Abildgaard, formand i Lundtofte Boldklub, 60 år. Claus Abildgaard har haft sin daglige gang i klubben i 20 år, først som træner for årgang 1995, siden som bestyrelsesmedlem og de seneste år som formand for Lundtofte Boldklub.

Blandt de seneste store opgaver har været anlæggelsen af den nye kunstbane, som Claus Abildgaard var dybt involveret i. Også hele coronaperioden har fyldt meget med udfordringer, der ligger ud over de daglige opgaver i en fodboldklub.

Claus Abildgaard har ikke helt lagt trænergerningen på hylden. Er der afbud fra trænere på en ungdomsårgang, så er han altid klar til at trække i trænertøjet og være stand-in. Også når der kaldes på hjælpere til andre opgaver, er han klar til at give en hånd med, men der bliver også tid til at deltage i træningen på klubbens veteranhold 'De voksne mænd'.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?