17. september 2021
Thit Jensens stridbare verden bliver iscenesat i den anmelderroste forestilling Valkyriens Kamp. Foto: Per Morten Abrahamsen.
gallery icon

Se billedserie

Thit Jensens stridbare verden bliver iscenesat i den anmelderroste forestilling Valkyriens Kamp. Foto: Per Morten Abrahamsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater, udstilling og samtalesalon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater, udstilling og samtalesalon

5. august inviterer Sophieholm til "Tri-Art-Lon" - temaet er historisk stærke kvinder.

Det Grønne Område - 03. august 2021 kl. 15:51
Af Pernille Borenhoff

Tri-Art-Lon er en kunstdisciplin, hvor udstilling, teater og salonsamtale mødes. Og en sådan disciplin kan man den 5. august dyrke på Sophienholm. Med en teaterbillet i hånden får man adgang til den både den anmelderroste musikforestilling om Thit Jensen 'Valkyriens Kamp', udstillingen 'Anna Klindt Sørensen - Det Grønseløse Blik' og en salonsamtale med et panel, der giver deres syn på historisk stærke kvinder.

Som appetitvækker til teaterforestillingen Valkyriens Kamp om Thit Jensen kan man se kunstudstillingen Anna Klindt Sørensen - det grænseløse blik. Kunstneren var samtidig med Thit Jensen, og i sin lange karriere fik hun ikke den plads i kunsthistorien, hun fortjener. Det rådes der bod på med udstililngen på Sophienholm.

Efter forestillingen bydes på et glas vin og salonen holdes under sommerhimlen og med Bagsværd Sø som bagtæppe.

I panelet sidder blandt andre Gry Jexen, der aktuel med bogen Kvinde Kend din Historie og teaterleder Christine Worre Kann, der har produceret forestillinger om Anna Ancher og Grevinde Danner. Begge vil bidrage med deres forskellige syn på historisk stærke kvinder.

Arrangementet afholdes i forbindelse med forestillingen den 5 august kl 19.30 og billetter købes på http://teaterbilletter.dk/#redeemcampaign/triartlon eller via hjemmesiden www.teatergrad.dk.

Tri-Art-Lon
Salon: Gry Jexen/Christine Worre Kann

Forestilling: Valkyriens Kamp
Udstiling: Anna Klindt Sørensen

Hvor: Sophienholm
Hvornår: 5. august

Synes du, at kommunen er der for dig?