18. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadsbiblioteket mindes Thorstein Thomsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadsbiblioteket mindes Thorstein Thomsen

Der bliver både nedslag i kunstnerens musikalske og litterære værker, når Stadsbiblioteket mindes Thorstein Thomsen i selskab med blandt andre Jan Irhøj og Per Wium.

Det Grønne Område - 14. oktober 2021 kl. 18:30
Af Pernille Borenhoff

Søndag 17. oktober kl.13-15 inviterer Stadsbiblioteket til et Thorstein Thomsen-mindearrangement. Her vil hans musikalske kollegaer og venner igennem mange år Jan Irhøj og Per Wium berette om Thorstein Thomsen bidrag til den danske musikscene, og ikke mindst fortælle historier fra deres fælles musikalske rejser.

Ved samme lejlighed vil Johanne Pasgaard fra Stadsbiblioteket guide publikum igennem nedslag i Thorstein Thomsens litterære værker for både børn og voksne.

Forfatter og musiker Thorstein Thomsen har om nogen beskrevet livet i Lyngby og omegn op igennem 50'erne, 60'erne og 70'erne.

"Thorstein Thomsen var en af Lyngbys mest alsidige kunstnere. Først som en del af "Lyngby-Bølgen" i dansk rock og siden som forfatter. Der er utrolig meget "Lyngby" i Thorsteins forfatterskab, og derfor er det helt naturligt at vi hylder ham på Stadsbiblioteket, hvor han var en flittig gæst, og hvor hans bøger stadig efterspørges af både børn og voksne," siger kultur- og bibliotekschef Jeppe Bjørn.

Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Rejser du til udlandet i år?