30. september 2020
Formand for Spisevennerne Tommy Wedel ser frem til fællespisning og socialt samvær i sognegården. Hvornår man igen får muligheden vides endnu ikke. Pressefoto
Formand for Spisevennerne Tommy Wedel ser frem til fællespisning og socialt samvær i sognegården. Hvornår man igen får muligheden vides endnu ikke. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spisevennerne dækker op igen: Men ved endnu ikke hvornår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spisevennerne dækker op igen: Men ved endnu ikke hvornår

Da sognegården i Lyngby holder lukket frem til efterårsferien, ved foreningen endnu ikke, hvornår man igen får mulighed for at spise sammen

Det Grønne Område - 03. august 2020 kl. 14:25

Foreningen Spisevennerne, hvis formål er at bringe mennesker sammen over en bid mad, har ligget stille siden først i marts på grund af coronafaren.

Mandag 14. september kl. 12 skulle man have startet op igen i sognegården i Lyngby. Men da man holder lukket frem til efterårsferien, ved foreningen endnu ikke, hvornår man starter op igen.

Man ved dog, at man starter op igen, understreger foreningens formand Tommy Wedel over for Det Grønne Område.

Normalt mødes op mod 50 pensionister til fællesspisning to mandage hver måned i sognegården til dækkede ottemands-borde og duften af mad.

De frivillige i Spisevennerne møder op lidt før kl. 11 og går i gang med at gøre maden klar, der leveres færdigt, og blot skal varmes.

Medbring gerne vin
De frivillige serverer maden rettet an på fade og i skåle. Spisevennerne serverer også postevand til, men man er meget velkommen til at medbringe en flaske vin til fælles hygge.

"Det sociale samvær er det vigtigste. Det drejer sig om at danne netværk," fortæller formand for Spisevennerne Tommy Wedel i en pressemeddelelse.

"Det lykkes faktisk for flere at finde nye venner, og nogle er lige frem blevet kærester. Hvor er det pragtfuldt, at det aldrig er for sent," tilføjer Tommy Wedel.

Formanden efterlyser samtidig flere frivillige, der vil give en hånd cirka fire timer de to mandage hver måned, og til gengæld får meget tilbage i glæde fra de ældre mennesker.

Interesserede kan skrive til Tommy Wedel på mal@spisevennerne.dk eller ringe på tlf. 4085 7160. Man kan også læse mere på www.spisevennerne.dk.

jesl

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?