19. september 2020
?Jeg vil have et særligt fokus på kommunalvalget i 2021, hvor der skal arbejdes på at sikre, at Socialdemokratiet stadig har en stærk stemme i kommunalbestyrelsen,? siger den nye S-formand, Christoph Bastrup. Foto: Frank S. Pedersen
?Jeg vil have et særligt fokus på kommunalvalget i 2021, hvor der skal arbejdes på at sikre, at Socialdemokratiet stadig har en stærk stemme i kommunalbestyrelsen,? siger den nye S-formand, Christoph Bastrup. Foto: Frank S. Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Socialdemokratiet i Lyngby-Taarbæk har fået ny formand

Efter 14 år stopper Peter Jørgensen og afløses af Christoph Bastrup.

Det Grønne Område - 15. september 2020 kl. 11:45
Af Lars Schmidt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var helt uden dramatik og modkandidater, da den lokale socialdemokratiske partiforening i Lyngby-Taarbæk skiftede formand.

Skiftet fandt sted på generalforsamlingen på den sidste dag i august, hvor Peter Jørgensen takkede af efter 14 år som formand. En post, han overlod til Christoph Bastrup.

Den nye formand trækker i arbejdstøjet med det samme, fortæller han til Det Grønne Område:

FAKTA
Formandskabet
Christoph Bastrup, Formand

Peter Jørgensen, 1. Næstformand

Christian Jespersen, 2. Næstformand

Bestyrelsesmedlemmer
Anne Neldahl

Ann Wæhrens
André Boas
Søren Hoby Andersen

Oscar Pallisgaard (DSU-formand)

Leif Luxhøj-Pedersen (Kredsformand)

Kasserer
Marianne Lassen
Suppleanter

Peter Linde
Peter Kornbek
Medlemsansvarlig

Peter Linde

"Der er rigtigt mange opgaver, som jeg gerne vil tage fat på. Medlemmerne vil være et af mine fokuspunkter, for det er vigtigt for mig, at alle føler sig hørt og kan se dem selv i partiet. Det er vigtigt, at vi fortsat har en stærk bestyrelse og derfor vil jeg som noget af det første sætte mig til at kigge på partiets strategier og mål," siger han:

"Jeg vil også have et særligt fokus på kommunalvalget i 2021, hvor der skal arbejdes på at sikre, at Socialdemokratiet stadig har en stærk stemme i kommunalbestyrelsen."

Tak til forgængeren

Christoph Bastrup siger dog ikke helt farvel til sin forgænger, som han frem over kommer til at arbejde tæt sammen med:

"Jeg vil gerne takke Peter Jørgensen for hans store arbejde i partiet de seneste 14 år. Derfor glæder det mig også, at Peter Jørgensen fortsætter i bestyrelsen som 1. næstformand.

Jeg glæder mig også til at samarbejde med bestyrelsen og de nye medlemmer, vi har fået i. Der glæder mig, at vi har fået Oscar Pallisgaard, som er nyvalgt formand for DSU Lyngby/Gentofte, valgt ind i vores bestyrelsen. Jeg glæder mig også til, at vi kan byde André Boas og Søren Hoby Andersen velkommen i bestyrelsen. Tak for indsatsen til Rie Frank, som ikke længere har en suppleantpost, men har overdraget den til Peter Linde, som jeg også glæder mig til at byde velkommen."

Berit Olsen (kun i fællesledelsen, medlem valgt i Taarbæk-foreningen)

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?