4. december 2020
Lyngbys DM-bronzevindere udendørs, Charlotte Ellegaard, Natacha Schou, Elena Jamshidi, Sille Tranberg og Malene Stripp, fik en fin start på indendørsturneringen med sejr på 5-1 over Virum-Sorgenfri.
Lyngbys DM-bronzevindere udendørs, Charlotte Ellegaard, Natacha Schou, Elena Jamshidi, Sille Tranberg og Malene Stripp, fik en fin start på indendørsturneringen med sejr på 5-1 over Virum-Sorgenfri.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slaget om Det Grønne Område: Lyngbys tennisdamer vandt lokalopgøret over Virum-Sorgenfri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slaget om Det Grønne Område: Lyngbys tennisdamer vandt lokalopgøret over Virum-Sorgenfri

Til gengæld tabte klubbens herrer til Gentofte i Elitedivisionen.

Det Grønne Område - 25. oktober 2020 kl. 12:28
Af Mikael Østergaard

Lørdag eftermiddag var der toptennis på alle fire indendørsbaner i Lyngby Tennis Klub.

I den ene halvdel mødtes Lyngby og Gentofte i Elitedivisionen for mænd, og i den anden halvdel kæmpede Lyngby og Virum-Sorgenfri i Elitedivisionen for kvinder. Så hvis der ikke skete nok på den ene side, behøvede tilskuerne blot vende sig om for at se, om der skete noget mere spændende på den anden side.

Hos mændene var Lyngby uden Frederik Løchte, der var optaget af en turnering i Wien, og Frederik Sletting, der var skadet.

Lyngby kom bagud 2-0, da Simon Freund og Philip Hjort tabte til henholdsvis Christian Sigsgaard i 1. herresingle og Jesper Andi Jørgensen i 2. herresingle.

Det blev 3-0, da Marc Ferrigno tabte til Philip Ørnø i 4. herresingle, men Nicolai Ferrigno tabte fornyet spænding, da han efter at have tabt første sæt 2-6 til Oskar Brøstrøm Poulsen vandt andet sæt 7-5 og match tiebreaken 10-2.

Også begge doubler blev afgjort i match tiebreak, men desværre for Lyngby med en sejr til begge hold. Philip Hjort og Nicolai Ferrigno vandt 7-6 6-7 10-6 over Jesper Andi Jørgensen og Philip Ørnø, mens Marc Ferrigno og Simon Freund tabte til Oskar Brøstrøm Poulsen og Christian Sigsgaard med cifrene 6-4 3-6 5-10.

Dermed vandt Gentofte holdkampen 4-2.

arrow Læs også: Lyngby Boldklub-talent forfølger sin amerikanske drøm: 'Jeg ser det som en kæmpe mulighed'
Lyngby vandt nabostriden

I holdkampen for kvinder var nyoprykkede Virum-Sorgenfri undertippet mod Lyngby, der vandt DM-bronze i udendørsholdturneringen.

Det gik også som forventet, da Lyngby vandt 5-1, men to af singlerne gik i match tiebreak.

I 1. damesingle kom Lyngbys Elena Jamshidi foran 5-0, men Anna Rasmussen nåede op på 4-5, inden Elena Jamshidi kørte sættet hjem. Anna Rasmussen vandt andet sæt 7-5, men fik en skidt start på match tiebreaken, hvor hun kom bagud 1-5. Hun fik reduceret til 7-8, men så satte Elena Jamshidi trumf på og vandt 10-7. En flot kamp mellem lynhurtige Elena Jamshidi og Anna Rasmussen med de tunge grundslag.

I 2. damesingle havde Virum-Sorgenfris Victoria Andersen sætbold mod Natacha Schou ved stillingen 5-3 i første sæt, men bolden blev lidt tvivlsomt dømt ude, og siden så Natacha Schou sig ikke tilbage og vandt 7-6 6-2.

I 3. damesingle vandt Virum-Sorgenfris Anna Tang første sæt 6-3 over Charlotte Ellegaard, der undervejs virkede opgivende og modløs. Men Lyngby-spilleren var som forvandlet i andet sæt, som hun vandt 6-1, og match tiebreaken kørte Charlotte Ellegaard sikkert hjem 10-4.

I 4. damesingle imponerede Lyngbys Malene Stripp med sin hårde serv og vandt 6-4 6-0 over Therese Harboe Holst, og så stod det 4-0 inden de afsluttende doubler.

Her vandt Virum-konstellationen Anna Rasmussen og Victoria Andersen 1. damedoublen 2-6 6-1 10-8 over Natacha Schou og Charlotte Ellegaard, mens Malene Stripp og Sille Tranberg fra Lyngby uden problemer slog Anna Tang og Josefine Rosenfeldt 6-3 6-2.

Dermed sluttede holdkampen 5-1 til Lyngby.

arrow Talenterne står i kø i Lyngby Tennis Klub
15. november 2020 kl. 10:27 Opdateret: kl. 10:27
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?