15. juni 2021
Her i september har Letbanen blandt andet gang i arbejdet med at bygge fodgængertunnel under sporene på Lyngby Station. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Her i september har Letbanen blandt andet gang i arbejdet med at bygge fodgængertunnel under sporene på Lyngby Station. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se nye billeder: Letbanens arbejde ved Lyngby Station går ind i en ny fase

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se nye billeder: Letbanens arbejde ved Lyngby Station går ind i en ny fase

Fortsætter i efteråret arbejdet med fodgængertunnel, fjerner overløbsbassin og færdiggør støttemur. Se luftfotos fra letbanens knudepunkter i Lyngby her.

Det Grønne Område - 16. september 2020 kl. 11:45

Hen over efteråret fortsætter Letbanen og dets entreprenør Per Aarsleff arbejdet med at bygge fodgængertunnel under sporene på Lyngby Station.

arrow Læs også: Kaos på Buddingevej: Skoleelever mødte muren og kunne ikke finde i skole

Ved arbejdet med den nye fodgængertunnel fra Lehwaldsvej til Jernbanepladsen skal støbe vægges, trin på trapperne, bundplade til perrontrappen m.v. Her vil det meste af arbejdet foregå i dagtimerne kl. 7-18.

Her i september er man desuden gået i gang med at fjerne et tidligere overløbsbassin for enden af højhuset på Lehwaldsvej ned mod Buddingevej for at skabe plads til letbanen.

Bryder ned og støber
Arbejdet, der forventes færdig midt i oktober, vil støje i hverdagene kl. 7-18, og betonnedbrydningen kan give vibrationer lige omkring arbejdsområdet.

På Buddingevej mellem Vinkelvej og Engelsborgvej har man tidligere fjernet en underjordisk bunker og bygget en ny støttemur. Nu går man i gang med at færdiggøre det forstærkede fundament ved gavlen af Vinkelvej-bygningen.

Arbejdet kan periodevis være støjende, advarer Letbanen i en pressemeddelelse. Det forventes afsluttet i midten af november.

Læs mere på www.dinletbane.dk/lyngby. jesl

arrow Det var en fejl: Vej bliver alligevel ikke ensrettet
13. november 2020 kl. 10:40 Opdateret: kl. 11:00
arrow Chr. X's Allé spærres i tre måneder: Sådan påvirker det trafikken
11. november 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:39
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?