16. januar 2021
Det bliver jul i år på Bakken hvor folk dog ikke kommer til at stå så sæt som på dette foto, der er fra sidste år.
gallery icon

Se billedserie

Det bliver jul i år på Bakken hvor folk dog ikke kommer til at stå så sæt som på dette foto, der er fra sidste år.
Foto: bjorn pierri enevoldsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Sådan fejres Jul på Bakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Sådan fejres Jul på Bakken

Tusindvis af træer med lys, Pjerrot, julemanden, restauranterne og forlystelserne er klar til at fyre op under julehumøret

Det Grønne Område - 01. december 2020 kl. 11:45

Verdens ældste forlystelsespark, Bakken, har gjort klar til julen og inviterer indenfor til lune æbleskiver, syngende rensdyr og en masse julehygge i Bakkens gader og stræder, hvor tusindvis af julelys pynter Bakkens krogede gamle træer og lyser Dyrehaven op.

arrow Læs også: Se billeder: The Rocking Ghosts lavede filmoptagelse på Bakken

Til Jul på Bakken kan du gå på opdagelse rundt i verdens ældste forlystelsespark, hvor Bakkens mekaniske rensdyr Svend, Knud & Valdemar skruer op for julestemningen med deres fine julesange, mens Danmarks højeste mistelten glimter foran den nostalgiske Friluftsscene.

"Til Jul på Bakken sætter vi fokus på den hyggelige julestemning med nærvær og samvær men med god afstand til hinanden. Vi håber, at gæsterne vil hjælpe os og udvise tålmodighed og forståelse for de restriktioner, som er indført. Det er vores klare ønske, at alle får en dejlig og tryg oplevelse og kan nyde den skønne julestemning herude på vores dejlige Dyrehavsbakken," siger administrerende direktør, Lene Alsgren.

Pjerrot og julemand

Til Jul på Bakken vil det som sædvanligt også være muligt at møde Bakkens Pjerrot, som optræder hver dag kl. 15 i juleperioden.

Som noget nyt vil Pjerrot optræde fra Bakkens Friluftsscene, så der bliver plads til et større publikum med god afstand til hinanden.

I år har Pjerrot inviteret selveste Julemanden med til sine forestillinger i hele juleperioden.

Korsbæk på Bakken byder også indenfor til en gåtur i Algade, hvor man fra gaden kan kigge på de fine forretninger i Korsbæk. Her er det også muligt at nyde hjemmelavet gløgg.

Julemission

Hop i det varme tøj, tag nissehue på og vær med til at sprede julestemning, når Julemissionen finder sted på Bakken fra 4. til 6. december. Julemissionen er en juleskattejagt, hvor familien skal hjælpe julemanden med at finde og løse forskellige juleopgaver. Inden Julemissionen går i gang, får alle deltagere tilsendt et online julemissionskort pr. mail, der viser, hvor de forskellige opgaver er placeret. Ved at deltage i Legehelteløbet støtter du Legeheltene, som sætter gang i sjov, leg og bevægelse på de danske børneafdelinger.

Jul på Bakken er åbent fredag, lørdag og søndag fra til og med søndag den 20. december. Fredage fra kl. 14-21, lørdage fra kl. 12-21 og søndage fra kl. 12-18.

Covid og Bakken

o Der er spritstationer på hele Bakken og i forretninger

o Krav om mundbind i alle indendørs forlystelser og i de tre hurtigkørende forlystelser og i forretninger, restauranter og barer

o Afstandsmarkeringer i køsystemer ved forlystelser og salgssteder og et maksimum på antal gæster i restauranter og andre forretninger

o Ved hver indgang til Bakken er der tællende kameraovervågning, som sikre, at man hele tiden ved, hvor mange besøgende der er på Bakken

o Bakken er klar til at lukke indgangene, hvis det bliver vurderet nødvendigt

arrow Se billeder: Bakken åbnede lørdag for fuld julemusik
23. november 2020 kl. 18:14 Opdateret: kl. 10:10
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?