6. december 2020
Lyngbys nye signaturbyggeri har fået tildelt endnu otte priser for såvel innovativ arkitektur som bæredygtighed og fællesskabs-konceptet. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Lyngbys nye signaturbyggeri har fået tildelt endnu otte priser for såvel innovativ arkitektur som bæredygtighed og fællesskabs-konceptet. Pressefoto
Foto: Kontraframe / Thorbjørn Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Prisregn over Sorgenfris nye signaturbyggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Prisregn over Sorgenfris nye signaturbyggeri

BaseCamp Students projekt 'Skovbrynet Lyngby' har nu vundet i alt 12 nationale og internationale priser.

Det Grønne Område - 20. november 2020 kl. 10:30

BaseCamp Students projekt 'Skovbrynet Lyngby' har fået tildelt endnu otte priser i form af fem Muse-platinpriser, to guldpriser samt en sølvpris for innovativ arkitektur i designet af både bygningen og landskabet omkring, bedste koncept for at favne fællesskabet og ikke mindst for at skabe et bæredygtigt og grønt byggeri.

arrow Læs også: Se billeder: BaseCamp fletter sig ind i Sorgenfris natur - de første beboere er flyttet ind

Skovbrynet Lyngby er et fællesskabsorienteret byggeri udformet som en superstruktur med bæredygtighed og co-living i højsædet.

Byggeriet rummer studerende under brandet 'BaseCamp', forskere, expats og borgere på tværs af aldersgrupper, funktioner og nationaliteter, hvilket skal skabe en særlig dynamik i fællesskabet blandt beboerne.

Det er også blandt årsagerne til, at projektet vinder de mange Muse-priser.

Muse Design Award gives for international arkitektur og design på højeste niveau, som ikke blot formår at inspirere i formgivningen og materialevalg men samtidig også skaber en forskel for de kommende beboere samt for miljøet ved at sikre bæredygtighed i både projektet og efterfølgende for det bedre.

Et byggeri skal med andre ord være mere end blot form og funktion.

Tættere på naturen
Skovbrynet Lyngbys udformning er inspireret af den omkringliggende natur med et ønske om at bringe mennesker tættere på både naturen og hinanden.

"I projektudviklingen har vi haft fokus på at udvikle et unikt, bæredygtigt og funktionelt byggeri - et vartegn for Lyngby. Vi har sikret en høj kvalitet i byggeriet samt indtænkt arkitektur, der integreres i omgivelserne og med et unikt, rekreativt miljø, som inviterer både borgere og beboere ud i det grønne," udtaler direktør og partner hos BaseCamp Student Nordics Jesper Dam i en pressemeddelelse fra BaseCamp.

"Og det er vi stolte og ydmyge over at se belønnet og anerkendt af Muse Design Awards på toppen af dem, projektet tidligere har vundet," fortsætter Jesper Dam i pressemeddelelsen.

Muse Design Awards er designpriser, som honorerer arkitektur, interiørdesign, tøjdesignere, produkter, lys samt landskabsarkitektur i særklasse. jesl

Skovbrynet Lyngby

Projektet til over 500 millioner kr. er tegnet af Lars Gitz Arkitekter.

Byggeprojektet omfatter ud over de 639 nye studieboliger også 147 studios & company apartments samt 50+ boliger.

Byggeriet nærmer sig sin færdiggørelse og har netop budt de første studerende, projektarbejdere, expats og øvrige beboere velkommen på adressen.

arrow BaseCamp vinder sin fjerde pris
09. oktober 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:21
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?