19. oktober 2021
Der var stor opbakning til Eremitageløbet 2021.
gallery icon

Se billedserie

Der var stor opbakning til Eremitageløbet 2021.
Foto: MORTEN SCHROEDER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Eremitageløbet var tilbage i smuk efterårskulisse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Eremitageløbet var tilbage i smuk efterårskulisse

Efteråret viste sig fra sin smukkeste side, da over 10.000 løbere søndag deltog i det traditionsrige Eremitageløb i Dyrehaven

Det Grønne Område - 16. oktober 2021 kl. 08:51
Af Signe Steffensen

Sidste år var Eremitageløbet som så meget andet aflyst på grund af corona, og det lader til at motionsfolket havde savnet begivenheden, for over 10.000 havde tilmeldt sig til at løbe den 13,3 kilometer lange rute gennem skoven.

Vinderen af løbet blev Jakob Dybdal, der tilbagelagde distancen på imponerende 40 minutter og otte sekunder. Mindre end fem minutter senere kom bedste kvinde i mål. Det var Sylvia Kiberenge, hvis tid var 45 minutter og tre sekunder. At Eremitageløbet er hendes, beviste hun endnu engang. Det var nemlig femte gang i karrieren, at hun kom først over målstregen.

Det var i øvrigt den danske løbelegende Wilson Kipketer, der skød løbet i gang, og ifølge BT løber han selv i Dyrehaven fire gang om ugen, så han kender det kuperede terræn særdeles godt.

Hvis man skulle drømme om, at blive en del af feltet til næste år, så er det den 9. oktober 2022. Tilmeldingen er startet og der er god tid til at komme i form.

Rejser du til udlandet i år?