15. august 2020
Det er kun hoteldirektøren og receptionschefen, der er tilbage på Scandic Eremitage. Begge satte de søndag lys i vinduerne som en hilsen til de hjemsende kollegaer.
Det er kun hoteldirektøren og receptionschefen, der er tilbage på Scandic Eremitage. Begge satte de søndag lys i vinduerne som en hilsen til de hjemsende kollegaer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scandic Erimitage lukkede i weekenden: Satte lys i vinduerne for kollegaerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scandic Erimitage lukkede i weekenden: Satte lys i vinduerne for kollegaerne

For at ære de hjemsendte og opsagte medarbejdere satte Scandic Eremitage søndag lys i vi vinduerne.

Det Grønne Område - 31. marts 2020 kl. 17:00
Af Pernille Borenhoff
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag tjekkede de sidste gæster ud fra hotel Scandic Eremitage i Lyngby Storcenter. Og hvornår der kommer gæster igen på hotellet, er uvist.

"Vi er nu kun jeg selv og min receptionschef tilbage på hotellet, hvor vi heldigvis har noget at se til med indkomne bookinger, ombookninger og ændringer samt forespørgsler på konferencer og fester til efteråret," siger Kim Christensen, general manager.

I går satte de to tilbageværende lys i vinduerne på begge sider af bygningen som en hilsen til de opsagte og hjemsendte kollegaer.

"Det lysende hjerte på bygningen kan også ses de kommende dage," siger han.

Nødvendig beslutning

"Covid-19-epidemien har haft store konsekvenser for efterspørgslen på hotelovernatninger, og det betyder, at vi nu midlertidigt lukker ned for 17 af vores hoteller. Nedlukningerne er en hård, men nødvendig beslutning for at komme bedst muligt igennem denne krise. Vi har kort sagt behov for konsolidering af forretningen," siger Søren Faerber, adm. direktør for Scandic Danmark i en pressemeddelelse.

Som en konsekvens heraf vil Scandic sende i alt 1.250 medarbejdere hjem midlertidigt på lønkompensation.

Scandic Eremitage opsagde allerede i forrige uge fire medarbejdere.

"Vi har ikke opsagt flere end de fire. Langt de fleste medarbejdere er allerede hjemsendt. Disse medarbejdere samt dem, som nu hjemsendes, overgår på trepartsaftalen om midlertidig lønkompensation. Det betyder, at alle beholder deres job og får fuld løn i henhold til aftalen, hvilket gør, at jeg har muligheden for at holde på mine medarbejdere, til når vi åbner igen. Det er jeg utrolig glad for," siger general manager Kim Christensen fra Scandic Eremitage i Lyngby Storcenter.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?