2. december 2020
Claus Meyer har Samtalekøkken med journalisten og iværksætteren Andrea Rudolph.
Claus Meyer har Samtalekøkken med journalisten og iværksætteren Andrea Rudolph.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samtalekøkken i Meyers Spisehus: Andrea Rudolph i Meyers varme stol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samtalekøkken i Meyers Spisehus: Andrea Rudolph i Meyers varme stol

Billetsalget til Samtalekøkkenet 8. december med Andrea Rudolph er startet.

Det Grønne Område - 22. november 2020 kl. 11:42
Af Lars Schmidt

Sanserne får noget af en oplevelse, når Claus Meyer 8. december har journalisten og iværksætteren Andrea Rudolph som gæst i den varme stol i hans Samtalekøkken i Meyers Spisehus i Lyngby.

arrow Læs også: Meyers Samtalekøkken: Kvamm trækker udsolgt hus

Smags- og lyttesanserne vil blive stimuleret af en spændende sammensat menu og en samtale om, hvad der driver Andrea Rudolph.

Samtaleemnerne bliver: Mor til tre, ordblind, gazelle entreprenør, cremedronning, vild med dans.

Claus Meyer fortæller:
"Andrea er som purung blevet kaldt et af DR's helt store journalist stjerner. Hun har været vært på vild med Dans tre gange, er mor til tre og ejer af sin eget eksklusive skønhedsbrand Rudolph Care," siger han:

"Virksomheden bag er netop igen blevet kåret til Gazelle virksomhed af Dagbladet Børsen, og hun har valgt en offensiv tilgang under corona. Andrea er nærmest ordblind. Jeg glæder mig til at prøve at forstå, hvordan hun får det hele til at hænge sammen og, hvad der driver hende."

Andrea Rudolph glæder sig til at tale med Claus Meyer. Og til at smage den mad, der bliver tilberedt, fortæller hun:

"Jeg glæder mig meget til Samtalekøkken med Claus af flere årsager. For det første elsker jeg mad, kvalitet og vores gode danske efterårs råvarer, så det kan vi tale længe om," siger hun:

"For det andet så kommer der ofte noget spændende, berigende eller rørende ud af at tale med et andet passioneret menneske. For det tredje, så vil jeg ikke misse muligheden for at komme "lidt ud" i denne mærkelige tid, så alt, hvad der gør denne tid lidt lysere, tager jeg imod med kyshånd.og hvem kan så sige nej til Meyers køkken, der laver mine livretter? Ikke mig."

Fakta

Arrangementet foregår tirsdag d. 8 december 2020, starter kl. 18.30 og slutter kl. 21.30.

Det foregår i Meyers Spisehus, på Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby.

Menuen

Forret: Cremet jordskoksuppe med stykke af torsk, sort trøffel, jordskokchips, syltet jordskok og rå æble.
Andrea Rudolph pizza: Blød gedeost, svampe, mozzarella, chili, vesterhavsost og spinat.
Hovedret: Stegt "label rouge" kylling med grøn kartoffelmos, dampet vinterporre og smørmonteret ciderskysauce.
Dessert: Belle de Boscoop æbler fra Lilleø bagt med marcipan og serveret lune med vaniljeis.

arrow Rungende nej blev til et ja: Radikal kovending og ja til Handicaprådet
13. november 2020 kl. 16:00 Opdateret: kl. 21:03
arrow Meyers sætter alt ind på at sparke gang i det lokale kulturliv
05. november 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 13:23
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?