25. oktober 2021
Pas på dine ejendele, der er lommetyve på spil.
Pas på dine ejendele, der er lommetyve på spil.
Foto: Stanislaw Mikulski - stock.adobe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på! Lommetyve på spil i Lyngby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på! Lommetyve på spil i Lyngby
Det Grønne Område - 27. september 2021 kl. 13:40

En 83-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 16.34, at han mellem klokken 14.45 og 15.00 havde fået stjålet sin pung, mens han var i Lyngy Storcenter. Den 83-årige mistænkte, at han havde fået stjålet sin pung, som han havde i en lomme, mens han befandt sig i en elevator med sin kone og tredje person. Her havde yderligere tre personer mast sig ind og bevæget sig meget rundt under elevatorturen, og formentlig var tyveriet sket i den forbindelse.

Signalement

De tre personer, som maste sig ind i elevatoren, beskrives som:

A: mand, udenlandsk af udseende, ca. 45. år, ca. 180 cm, almindelig af bygning og med tilbagestrøget mørkt hår. Talte en smule engelsk.

B: mand, udenlandsk af udseende.

C: kvinde, udenlandsk af udseende.

En 72-årig mand fra Hillerød anmeldte klokken 17.04, at han tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung, mens han befandt sig i Lyngby. Mellem klokken 14.15 og 14.30 havde manden gået fra Lyngby Storcenter til Lyngby Station, og i dette tidsrum var hans pung blevet stjålet fra hans jakkelomme. Mandens hævekort var efterfølgende forsøgt misbrugt i en hæveautomat.

På grund af sammenfald i gerningstidspunkt og -sted kan det ikke afvises, at der er tale om samme gerningspersoner til de to tyverier. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?