6. maj 2021
Lindegaarden savner liv. Og indtægter. Det sidste har Jørgen og Karla Storchs Fond hjulpet på med en donation på 25.000 kroner. Arkivfoto: Pernille Borenhoff
Lindegaarden savner liv. Og indtægter. Det sidste har Jørgen og Karla Storchs Fond hjulpet på med en donation på 25.000 kroner. Arkivfoto: Pernille Borenhoff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimisme: Storch-fonden hørte et råb om hjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimisme: Storch-fonden hørte et råb om hjælp

Bendt Jørgen Storch tog imod opfordringen til at støtte Lindegaarden i en svær tid

Det Grønne Område - 12. april 2021 kl. 15:07
Af Pernille Borenhoff

Det er altid rart at vide, at der er læsere derude, der ikke blot skimmer avisen igennem, men også gør, hvad vi rent faktisk opfordrer til. Her skulle have været en smiley.

I dette tilfælde handler det om en notits, vi havde på bagsiden, hvor Kulturstedet Lindegaarden søgte om støtte i disse nedlukningstider.

Opfordringen blev læst af Bendt Jørgen Storch, og han tog det op i Jørgen og Karla Storch's Optimistfond, der straks donerede 25.000 kr.

"Vi er så glade. Pengene fra Jørgen og Karla Storchs Optimistfond har stor betydning for vores projekter, som er vanskelige at gennemføre i denne tid. Nedlukningen gør ondt, så pengene skaber ny optimisme hos de frivillige, som driver stedet og godt kan tabe lidt af pusten i denne tid, hvor kulturlivet og udlejningen er sat på pause, og ingen har vidst, hvornår og hvordan vi kan åbne igen. Nu ser det ud til, at vi kan åbne fra den 6. maj, men selv om vi endnu ikke kender betingelserne, giver det større grund til optimisme," siger formanden for fonden Kulturstedet Lindegaarden, Rolf Aagaard-Svendsen.

Flere lokale har også tegnet medlemskab af Kulturstedet Lindegaarden, og det kan man fortsat gøre.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?