4. december 2020
Rezan Corlu, hans holdkammerater og klubbens øvrige medarbejdere er sendt hjem. Foto: Fodboldbilleder.dk
Rezan Corlu, hans holdkammerater og klubbens øvrige medarbejdere er sendt hjem. Foto: Fodboldbilleder.dk
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Også Lyngby BK har sendt spillere og ansatte hjem på ubestemt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også Lyngby BK har sendt spillere og ansatte hjem på ubestemt tid

Regeringens hjælpepakke sikrer alle fuld løn og holder klubben økonomisk oven vande

Det Grønne Område - 24. marts 2020 kl. 18:30
Af Mikael Østergaard

Det er ikke svært at få en parkeringsplads på Lyngby Stadion i øjeblikket. Mandag morgen står der faktisk ikke en eneste bil på området.

Livet er gået totalt i stå. Tennis- og squashhallen er lukket, det samme er Lyngbyhallen og Svømmehallen, og senest har også Lyngby Boldklub meldt sig corona-sygemeldt.

I fredags besluttede Lyngby Boldklub at sende langt hovedparten af personalet samt samtlige kontraktspillerne hjem med besked på at indstille arbejdet. Alle vil dog få deres løn og kan derfor vende tilbage, når krisen er overstået.

Truet på alle områder
Det er regeringens hjælpepakker og trepartsaftale, der muliggør manøvren og redder Lyngby Boldklub A/S gennem krisen:

"Dansk fodbold er udskudt på ubestemt tid, hvilket påvirker entre- og sponsorindtægter, og transfermarkedet er låst, hvilket gør det meget svært at sælge spillere for at få indtægter. Vi er ikke en klub, der har en stor pengetank i baghaven eller har syet pengene ind i madrassen. En situation som denne truer vores arbejdspladser, og dem agter vi at beskytte", siger adm. direktør Andreas Byder på klubbens hjemmeside.

"Vi kigger ind i manglende indtægter og likviditet på et niveau, hvor det truer virksomhedens eksistens, hvis ikke vi handler nu. Klubbens fremtid og bæredygtigheden økonomisk er det vigtigste for os i ledelsen, i vores bestyrelse og i ejerkredsen. Heldigvis har politikerne udvist stort mod og handlekraft og muliggjort, at vi undgår at afskedige et stort antal medarbejdere her og nu. Den nye trepartsaftale og aftalen om kompensation af faste udgifter til små- og mellemstore virksomheder gør, at vi kan komme i mål", siger Andreas Byder.

Hjemsendelsen gælder alle ansatte på Lyngby Boldklubs akademi, trænerne på førsteholdet, alle kontraktspillere i klubben, herunder Superligatruppen, samt hovedparten af de ansatte i administrative og kommercielle funktioner.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?