12. maj 2021
Der står meget på spil for Frederikke Matthiesen ved lørdagens løb på Bagsværd Sø.
Der står meget på spil for Frederikke Matthiesen ved lørdagens løb på Bagsværd Sø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OL aflyst, VM i fare: Lyngby Kanoklubs eliteroere til vigtig test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OL aflyst, VM i fare: Lyngby Kanoklubs eliteroere til vigtig test

Kajakroerne skal stadig bevise, at formen trods corona stadig er i top.

Det Grønne Område - 22. maj 2020 kl. 10:30
Af Mikael Østergaard

Rasmus Knudsen, Simon Schuldt-Jensen, Victor Aasmul, Nicolai Mørcke og Frederikke Matthiesen er alle inviteret til lørdagens testløb på Bagsværd Sø, hvor Dansk Kano og Kajak Forbunds elitechef og sportschef skal tjekke, hvordan elitens status er efter den lange coronanedlukning. Ikke mindst med henblik på VM, der måske, måske ikke bliver afholdt sidst på sæsonen.

Desværre har Nicolai Mørcke måttet melde afbud på grund af eksamener på jurastudiet. Ved tidsprøver på Bagsværd Sø i sidste uge roede han på en tid, som ville have placeret ham meget langt fremme på lørdagens 1000 meter.

Samtlige herrer skal ro 500 og 1000 meter distancerne, og kvinderne skal ro 200 og 500 meter.

Mod firekajakken

Thomas Gjerlufsen, formand i Lyngby Kanoklub, sætter sin lid, til de tre sølvmedaljevindere fra firekajakken i 2019, Rasmus Knudsen, Simon Schuldt-Jensen, Victor Aasmul, får et godt løb. Hårdeste modstander bliver den mangedobbelte verdensmester Rene Holten Poulsen fra Maribo.

Set med Lyngby Kanoklubs øjne bliver det også spændende at følge Frederikke Matthiesen, der skal op imod de fire piger i firekajakken, der blev udtaget til det OL, der siden blev aflyst.

Selv om landstræneren udtrykkeligt har understreget, at besætningen i firekajakken ligger fast, skal de udtagne piger bevise, at beslutningen er korrekt.

Frederikke Matthiesen er pt. ikke inde på Team Danmarks Elite Center ved Bagsværd Sø, men laver hun et flot resultat, kan hun blive lukket ind på elitecenteret. Måske også presse sig ned i OL- firekajakken?

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?