14. juni 2021
Freddy Jacobsen er på Nye Borgerliges ordinære generalforsamling blevet valgt som ny formand efter Peter Nielsen, der efter to år på posten fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem. Pressefoto
Freddy Jacobsen er på Nye Borgerliges ordinære generalforsamling blevet valgt som ny formand efter Peter Nielsen, der efter to år på posten fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye Borgerlige har fået ny formand i Lyngby-Taarbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye Borgerlige har fået ny formand i Lyngby-Taarbæk
Det Grønne Område - 12. juli 2020 kl. 15:30

I sidste uge kunne man læse, at Claus Bøgh Svenningsen blev valgt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg og nu offentliggøre Nye Borgerlige et formandsskifte.

Civilingeniør Freddy Jacobsen er på den ordinære generalforsamling blevet valgt som ny formand for Nye borgerlige i Lyngby-Tårbæk.

Den hidtidige formand Peter Nielsen, har efter to år på posten takket af og ladet stafetten gå videre, men fortsætter i bestyrelsen som menigt medlem.

"Det har været en travl periode for partiet, med såvel kommunalvalg og regionsvalg som valg til Folketinget, som har trukket hårdt på de sparsomme ressourcer, vi som et nystartet parti har haft til vores rådighed," udtaler Peter Nielsen i en pressemeddelelse fra Nye Borgerlige.

Den nye formand, Freddy Lund-Jacobsen, har siddet i bestyrelsen i mere end fire år, hvor han blandt andet været en af de drivende kræfter bag partiets lokale mærkesag om modstanden mod den massive byggeaktivitet.

"Jeg har oplevet en fantastisk arbejdsomhed og en meget stor trækken på samme hammel i bestyrelsen. Og det skyldes givetvis, at Nye Borgerliges politik har klare gennemgående principper, som er nemme at forstå og nemme at bruge og indfortolke i alle politiske spørgsmål," udtaler han i pressemeddelelsen fra Nye Borgerlige.

Kommunalvalg på skinner

Nu ser Freddy Jacobsen frem mod næste kommunalvalg:

"Vi skal i bestyrelsen have vores arbejde frem mod kommunalvalget i 2021 sat på skinner, og vi skal have fremmet de lokale aktiviteter. Vi har jo oplevet en meget stor medlemstilgang siden Folketingsvalget, og jeg håber at få lejlighed til at møde alle vores lokale medlemmer" udtaler Freddy Jacobsen. jesl

Hvor langt tror du Danmark når ved EM