24. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ostehandler i Lyngby Storcenter: 'Ost trender som aldrig før'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ostehandler i Lyngby Storcenter: 'Ost trender som aldrig før'

Når Klingenberg Ost & Delikatesser i november slår dørene op til sin nye butik i Lyngby Storcenter, er det samtidig med en helt ny ejer bag kæden. Kaj Jørgensen, der blev bestyrelsesformand i slutningen i 2019, har

Det Grønne Område - 06. november 2020 kl. 18:30

Nu kan kvalitetsbevidste osteelskere i Lyngby glæde sig til, at Klingenberg åbner den femte oste- og specialitetsforretning i de lokaler, som tidligere har huset osteforretningen Lynhjems Eftf.
Den nye butik åbner primo november i samme inspirerende rammer som de eksisterende butikker i Magasin Du Nord, Rødovre Centrum, Odense og Middelfart, skriver Klingenberg Ost & Delikatesser i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Se billeder: Jul i Lyngby Storcenter for store og små

Åbningen af den femte butik er en stor milepæl for Klingenberg og øger samtidig styrken i sortimentet på tværs af blandt andet danske og udenlandske specialoste, olier og pestoer såvel som chokolade, lakrids, marmelader og honning. Fælles for hele sortimentet er, at Klingenberg sætter barren højt i forhold til kvalitet, skriver butikken i pressemeddelelsen.

Ny direktør

I forbindelse med nyåbningen i Lyngby fratræder tidligere direktør Kasper Østergaard ejerkredsen grundet sit større fokus på andre forretningsaktiviteter. Kasper Østergaards udtræden sker i gensidig forståelse med bestyrelsen, hvor fungerende bestyrelsesformand Kaj Jørgensen herefter overtager alle anparter og fortsætter driften af Klingenberg.

Kaj Jørgensen tiltræder som direktør og indsætter en helt ny bestyrelse for selskabet. Her indtræder prof. bestyrelsesmedlem og tidl. økonomidirektør i Kemp & Lauritsen, Søren Petersen, som bestyrelsesformand.

"Ost trender som aldrig før. Desuden har Covid-19 epidemiens "stay at home" givet specialforretningerne et kæmpe boost, da forbrugerne ønsker at samles om oste- og delikassebordet en hyggelig aften derhjemme," forklarer Kaj Jørgensen.

Som ny direktør glæder Kaj Jørgensen sig til at udvikle selskabet yderligere med flere butikker, hvor han som bestyrelsesformand tidligere har haft fokus på at justere selskabets strategi, systemer og økonomi til.

Jk

arrow Ny chef: Føtex skal være en del af lokalsamfundet
03. november 2020 kl. 18:30 Opdateret: kl. 13:27
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?