10. juli 2020
Carit Falch starter i sit nye job i Lyngby Boldklub den 1. juli. Her ses han som cheftræner for Litauens U21-landshold. Foto: Fodboldbilleder.dk
Carit Falch starter i sit nye job i Lyngby Boldklub den 1. juli. Her ses han som cheftræner for Litauens U21-landshold. Foto: Fodboldbilleder.dk
Foto: ©Anders Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny cheftræner: Lyngby Boldklubs talenter er i kyndige hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny cheftræner: Lyngby Boldklubs talenter er i kyndige hænder

Carit Falch tiltræder som ny U19-cheftræner i Lyngby Boldklub.

Det Grønne Område - 01. juni 2020 kl. 07:00
Af Mikael Østergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lyngby Boldklub har fundet afløseren for Christian Sørensen, der forlader klubben for at blive U19-cheftræner i Brøndby IF.

arrow Læs også: Så er superligaen tilbage: Lyngby møder FCK i aften - på et tomt Lyngby Stadion

Manden, der fremover skal stå i spidsen for de ældste talenter i Lyngby, er Carit Falch, der kommer til klubben med en god pose erfaring i bagagen fra både ind- og udland.

"Carit har en stor erfaring som både træner og person. Han kommer til klubben med den højeste træneruddannelse, der findes, og det er en stor kapacitet, vi får tilføjet klubben. Han kan talentudvikle, men han har også trænet det færdige produkt, hvilket er vigtigt. Det er en essentiel del af vores strategi, at vores spillere kan tage skridtet til førsteholdet eller videre til andre klubber, og vi skal have flere af vores egne igennem", siger sportschef Birger Jørgensen.

Carit Falch har været ungdomstræner i Greve, Hvidovre og FC Nordsjælland, koncept- og talentchef i FC Helsingør, talentchef i HB Køge samt cheftræner i Brønshøj. I udlandet har han været cheftræner i en cypriotisk klub og landstræner for Litauens U21-landshold.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?