15. maj 2021
Vær med til at gøre Det Grønne Område lidt grønnere.
Vær med til at gøre Det Grønne Område lidt grønnere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu på søndag: Vær med til at rydde op i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu på søndag: Vær med til at rydde op i naturen

Hvert år afholder Danmarks Naturfredningsforening deres årlige affaldsindsamling, hvor frivillige indsamler affald, der ligger og flyder i naturen. Det arrangement støtter genbrugsstationen i år

Det Grønne Område - 14. april 2021 kl. 18:35

Har man lyst til at give naturen en hjælpende hånd, uddeler personalet på genbrugsstationen derfor skraldeposer og gribetænger søndag den 18 april. mellem kl. 10 og 14 på Firskovvej 7. Og her kan man selvfølgelig også aflevere de fyldte skraldeposer efter en tur i naturen.

Danmarks Naturfredningsforenings arrangement giver desuden almindelige borgere mulighed for at oprette deres egen indsamling. Her har genbrugsstationen også valgt støtte ved at tilbyde at afhente de fyldte skraldesække, når dagen er omme.

"Vi tilbyder at hente de fyldte skraldesække rundt omkring i kommunen, hvor borgere har taget initiativ til en indsamling. På den måde kan de frivillige bruge deres indsats på at indsamle skrald, og så lade os om at fragte det indsamlede affald til genbrugsstationen", fortæller Kim Bøttcher, der er driftsleder for affaldsområdet hos Lyngby-Taarbæk Forsyning og leder af genbrugsstationen.

På genbrugsstationen opfordrer man alle til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, når man samler ind - og gerne samle affald sammen med personer inden for sin egen sociale boble, medbringe håndsprit og holde god afstand, også når man henter grej og afleverer fyldte poser på genbrugsstationen.

Steff

Mere information

Du kan finde mere information om selve Affaldsindsamlingen 2021 her: https://www.affaldsindsamlingen.dk/om/

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?