17. april 2021
Nettos nye butikskoncept når nu også til butikken på Lystofte i Lyngby, der genåbner 24. marts efter en større makeover. Foto: Ulrik M. Eriksen
Nettos nye butikskoncept når nu også til butikken på Lystofte i Lyngby, der genåbner 24. marts efter en større makeover. Foto: Ulrik M. Eriksen
Foto: Ulrik M. Eriksen +45 25706365
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nettos nye koncept når nu til Lystoftevej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nettos nye koncept når nu til Lystoftevej

Er en af i alt 68 butikker, som i år får en større makeover med ny indretning og farver, nyt design og ændret varesortiment.

Det Grønne Område - 14. marts 2021 kl. 16:00

Det bliver en anderledes Netto, som kunderne vil møde, når de fra 24. marts går på indkøb i Netto på Lystoftevej 52 i Lyngby.

arrow Læs også: Debat: Hvor har Konservative og kommunalbestyrelsen været de sidste otte år?

Butikken åbner nemlig med Nettos nye butikskoncept som allerede er indført i en lang række andre Netto-butikker i 2020, og vil blive rullet ud i yderligere 68 butikker i år.

Her vil alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj være opdateret, lover dagligvarekæden i en pressemeddelelse.

"Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Med vores nye koncept vil vi i højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere," udtaler direktør Michael Løve i pressemeddelelsen.

Nye farver og trælook

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver har den nye butik også en særlig indretning.

Således vil frugt- og grønt-afdelingen, der får trælook, spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt at finde de nemme måltider.

Desuden indfører man Scan&Go med egen udgang, hvor man via sin smartphone selv scanner og betaler sine varer, mens man køber ind.

Den gule foliering vil ikke længere være en del af vinduerne i butikken, så der nu kommer meget dagslys ind i butikken. Og indretningen i butikken er udarbejdet, så kunderne nemt kan navigere rundt, lover Netto i pressemeddelelsen.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Sirwan Ahmad Hamid.

Det er målet, at alle Netto-butikker inden for fem år skal renoveres og forvandles i det nye koncept. jesl

arrow To nye dagligvarebutikker åbner på Lyngby Hovedgade
14. februar 2021 kl. 15:45 Opdateret: kl. 17:05
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?