15. oktober 2021
Fra venstre Nikoline Willadsen, Silje Ålsbøl, Selma Guldager Knudsen og Viola Lei Hansgaard, efter at sølvmedaljen i 4x80 meter stafet var løbet i hus.
Fra venstre Nikoline Willadsen, Silje Ålsbøl, Selma Guldager Knudsen og Viola Lei Hansgaard, efter at sølvmedaljen i 4x80 meter stafet var løbet i hus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljeregn til Trongården midt i hedebølgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljeregn til Trongården midt i hedebølgen

Trongårdens IF fik 12 medaljer ved weekendens Østdanske ungdomsmesterskaber i atletik.

Det Grønne Område - 21. juni 2021 kl. 12:10
Af Mikael Østergaard

I et mesterskab præget af hedebølge med temperaturer op til 32-33 grader, et heftigt regnskyl og en tordenbyge formåede Trongårdens IF’s 11 deltagere at vinde det største antal medaljer ved et østdansk mesterskab i dette årtusinde. Dette endda på trods af, at et par sikre medaljer faldt bort som følge af sygdom og coronakarantæner.

Viola Lei Hansgaard blev weekendens mest vindende atlet med ikke færre end fire guldmedaljer i henholdsvis højdespring, spydkast, kuglestød og hammerkast og to sølvmedaljer i diskos og stafetløb.

Stafetmedaljen blev vundet sammen med Selma Guldager Knudsen, Nikoline Willadsen og Silje Ålsbøl Jensen. Pigerne løb et nærmest perfekt løb og slog deres egen rekord med 1½ sekund.

Guld blev det også til Bertil Frederiksen i trespring hos de 14-15-årige drenge og til Valdemar Qvistgaard hos de 16-17-årige drenge. I samme disciplin fik Thea Lei Hansgaard sølv hos de 16-17-årige piger, hvor bronzemedaljen gik til Amalie Nymann Thomsen. Thea Lei Hansgaard vandt også bronze i spydkast.

12-årige Signe Løber deltog i sit første mesterskab og viste god konkurrencementalitet ved i sit sjette og sidste forsøg i længdespring at sikre sig en bronzemedalje. Det samme gjorde Lauge Rasmussen hos de 18-19-årige i 1500 m løb midt i den værste varme.

Rejser du til udlandet i år?