4. december 2020
Medarbejderne i Matas i Lyngby har været i skole for at lære at bekæmpe sygdomme i fremtiden. Pressefoto
Medarbejderne i Matas i Lyngby har været i skole for at lære at bekæmpe sygdomme i fremtiden. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matas bekæmper sygdomme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matas bekæmper sygdomme

Indsatsen mod smittespredning gøres permanent i Matas blandt andet ved hjælp af undervisning

Det Grønne Område - 01. august 2020 kl. 14:25

En række nye tiltag i Matas-butikkerne i Lyngby skal sikre, at smitsomme sygdomme som for eksempel coronavirus både nu og i fremtiden har dårlige levevilkår i butikkerne.

Matas' ekspedienter har blandt andet været en tur på skolebænken, hvor de har gennemgået teori om hygiejne og rengøring, en afstand- og smittevejstest og en grundig introduktion til de nye procedurer.

"Jeg tror, de nye tiltag kommer til at give en enorm ro og tryghed. Vi har hele tiden taget corona alvorligt og ved nu, hvordan vi også i fremtiden holder butikken så sikker som muligt. Det er meget betryggende," siger Christina Rosenqvist, der er butikschef i Matas i Lyngby Storcenter.

Blandt de synlige tiltag i butikken er ny skiltning og håndsprit på faste standere. Desuden vil ekspedienterne afspritte testprodukterne før og efter, at kunderne prøver dem, mens masker eller visirer kommer i brug, hvis en kunde skal have lagt makeup.

Matas-butikkerne i Lyngby følger myndighedernes anbefalinger for at hindre spredningen af corona.

Ifølge Allan Kristoffersen, der er retaildirektør hos Matas, er målet med de nye tiltag, at både kunder og medarbejdere også føler sig trygge i butikkerne i fremtiden.

"Coronavirussen har gjort os alle meget opmærksomme på, hvor stor indflydelse vores adfærd har på risikoen for, at vi smitter hinanden. Med de nye tiltag og certificeringen af vores medarbejdere ændrer vi adfærden i butikkerne på en måde, hvor det er så naturligt som muligt for både kunder og medarbejdere at undgå at smitte hinanden både nu og i fremtiden," siger Allan Kristoffersen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?