27. oktober 2020
Velkommen til et nyt Magasin på nettet. Pressefoto
Velkommen til et nyt Magasin på nettet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Magasin er klar med nyt onlineunivers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Magasin er klar med nyt onlineunivers

Efter trecifrede millioninvesteringer i Magasins fysiske butikker er det nu online-butikken der er blevet moderniseret

Det Grønne Område - 29. september 2020 kl. 06:00

Beslutningen blev taget i maj 2019, i november samme år gik arbejdet i gang, og i dag er Magasin.dk og Magasin.se klar til at byde besøgende og kunder på begge sider af sundet velkommen til et nyt onlineunivers.

"I mere end 150 år har vi åbnet vores fysiske døre til en verden, som vi har gjort vores absolut bedste for at fylde med liv, inspiration, god stemning, spændende varer og høj service. Gennem årene har vores stormagasiner fået et løft, og vi har bygget et nyt Magasin i Aalborg. Nu vil vi også skabe magi på nettet, og derfor har vi knoklet i døgndrift for i dag at kunne lancere et helt nyt og meget mere personligt onlineunivers," siger Lise B. Thomsen, kommerciel direktør hos Magasin i en pressemeddelelse fra Magasin.

Visionen bag Magasins nye onlinebutik er at give de mange onlinebesøgende en bedre kundeoplevelse gennem bedre og langt mere skræddersyet indhold. Og så vil de besøgende opleve, at de i langt højere grad bliver taget i hånden, når de lægger vejen forbi det nye univers.

I Magasins nye onlinebutik finder man over 80.000 varenumre, hvoraf flere og flere bliver bæredygtige valg som et led i Magasins ansvarlighedsstrategi, We Love To Care, skriver butikken i pressemeddelelsen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?