29. oktober 2020
Trods seks nederlag i seks kampe er troen på bedre tider intakt i Lyngby.
Trods seks nederlag i seks kampe er troen på bedre tider intakt i Lyngby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngbys damer stadig uden point: En timeout ændrede kampen totalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngbys damer stadig uden point: En timeout ændrede kampen totalt

Lyngbys håndbolddamer førte 23-20 efter 41 minutter, men tabte 28-33 til Roskilde. Nu skal der styr på forsvaret.

Det Grønne Område - 18. oktober 2020 kl. 10:38
Af Mikael Østergaard

Lyngby var klart undertippet i lørdagens opgør ude mod Roskilde, men hang fint på i 1. halvleg, der sluttede 15-14 til hjemmeholdet.

Efter pausen kom Roskilde foran 20-17, men med seks scoringer i træk bragte Lyngby sig på vinderkurs med 23-20.

Så tog Roskilde en timeout, og det ændrede billedet. Roskilde fik styr på spillet, mens Lyngby gik i stå. Mod slutningen af kampen forsøgte Lyngby sig med to mandsopdækninger, men det ændrede intet, og Roskilde vandt 33-28.

”Det er fair nok, at Roskilde vinder, men generelt spiller vi en fin kamp. Niveauet bliver bedre og bedre fra kamp til kamp, nu mangler vi kun at få stabiliseret forsvaret”, lød det fra Lyngbys sportschef, Stig Oest, efter kampen.

Lyngbys bedste spiller var uden sammenligning Alberte Mørk, der kom til klubben i sommerpausen fra netop Roskilde. Det kan være svært at spille mod gamle holdkammerater, men åbenbart ikke for Alberte Mørk. Også Cecilie Oldenburg holdt som altid højt niveau.

Kun i forsvaret var der problemer. De mange nye spillere er endnu ikke helt sammenspillet, og det giver huller i opdækningen. Ikke underligt, at Lyngby er det hold i 1. division, der har flest scoringer imod sig.

Lyngby: Alberte Mørk 8, Cecilie Oldenburg 6, Ida Handreck 6, Anne Cathrine Christensen 2, Amalie Kristoffersen 2, Naja Bruus Christiansen 2, Naasu Tremel 1 og Esther Marie Sørensen 1 mål.

Lyngby har en rimelig mulighed for at få point i næste kamp mod fynske DHG, der tilhører den bløde mellemvare i 1. division. Kampen spilles søndag kl. 13 i Lyngbyhallen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?