28. september 2021
Victor Aasmul (th.) og Rasmus Knudsen håber at blive udtaget til VM på Bagsværd Sø i september - Victor i toerkajak med Rene Holten Poulsen og Rasmus i firekajak. Det afgøres ved DM om fire uger i Holstebro.
Victor Aasmul (th.) og Rasmus Knudsen håber at blive udtaget til VM på Bagsværd Sø i september - Victor i toerkajak med Rene Holten Poulsen og Rasmus i firekajak. Det afgøres ved DM om fire uger i Holstebro.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby-roere havde anpart i 11 guldmedaljer ved NM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby-roere havde anpart i 11 guldmedaljer ved NM

Frederikke Matthiesen fra Lyngby Kanoklub høstede alene fem nordiske mesterskaber.

Det Grønne Område - 01. august 2021 kl. 22:25
Af Mikael Østergaard

Optakten for det danske hold ved de Nordiske Mesterskaber i kano og kajak, som var flyttet fra Stochholm til Jönköping på grund af Covid-19, var ikke optimal.

Ved træningssamlingen weekenden inden blev to danske deltagere testet positiv for corona, og Dansk Kano og Kajak Forbund afviste i første omgang ni roere fra Silkeborg, som havde været tæt sammen under træningssamlingen. Også Philip Knudsen fra Lyngby Kanoklub blev sendt i karantæne, da han havde været i kontakt med en af roerne fra Silkeborg.

De fleste nåede dog at komme i aktion på vandet, da de senere på ugen kunne vise en negativ test.

Lyngby Kanoklub stillede med tre U21-kvinder og to U21-herrer, og alle leverede resultater på højt niveau. I alt havde Lyngby-roerne en pagaj med i 11 guldmedaljer.

Frederikke Matthiesen var den store triumfator med fem mesterskaber, herunder i 5000 meter enerkajak og 200 meter toerkajak sammen med klubkammeraten Rasmus Knudsen.

Rasmus Knudsen nærmer sig med hastige skridt et internationalt comeback, idet han vandt sølv på 500 meter enerkajak og sad i den danske firekajak, som vandt både 500 og 1000 meteren.

Victor Aasmul vandt 500 meter i toerkajak sammen med Rene Holten Poulsen fra Maribo, og der er ingen tvivl om, at makkerparret bliver Danmarks repræsentanter ved VM i september på Bagsværd sø. Den endelige udtagelse sker efter DM i Holstebro om fire uger.

Camilla Beck Christensen, som sad i damernes U18 firekajak, var med til at vinde både 200 og 500 meter, så fremtiden for hende vil nok være i de store mandskabsbåde, hvor hendes styrke kommer til sin ret.

Stemmer du til kommunalvalget i år?