22. oktober 2021
Morten Graversen og Simon Schuldt-Jensen forbereder sig mentalt til VM-finalen efter opvarmningen.
Morten Graversen og Simon Schuldt-Jensen forbereder sig mentalt til VM-finalen efter opvarmningen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby-roer vandt VM-sølv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby-roer vandt VM-sølv

Simon Schuldt-Jensen fra Lyngby Kanoklub roede sig til medalje ved VM på Bagsværd Sø i toerkajak over 1000 meter, mens klubkammeraten Victor Aasmul sammen med Rene Holten Poulsen blev nummer syv i finalen i 500 meter toerkajak.

Det Grønne Område - 19. september 2021 kl. 23:05
Af Mikael Østergaard

Simon Schuldt-Jensen fra Lyngby Kanoklub og Morten Graversen fra Silkeborg Kajakklub vandt i weekenden sølv ved VM på Bagsværd Sø i toerkajak over 1000 meter.

Parret blev ikke udtaget til OL i Tokyo, men tog på tre ugers træningslejr, hvor de fik trænet skuffelsen ud af kroppen, og ved DM viste de, at formen var, hvor den skulle være, ved at blive overlegne danske mestre.

Ved VM skulle det indledende heat bare overstås, og i semifinalen var Simon Schuldt-Jensen og Morten Graversen helt fremme og dermed klar til finalen.
Midtvejs i finalen omkring de 500 meter tydede intet på, at de ville komme på medaljeskamlen, men de sidste par hundrede meter rykkede de og gled over målstregen som nummer to og sølvmedalje-vinder.

Lyngby Kanoklubs Victor Aasmul deltog i toerkajak over 500 meter med Rene Holten Poulsen fra Maribo Kajak Klub - en helt ny konstellation, som ved deres første løb sammen vandt det danske mesterskab.

Den danske båd var længe med i kampen om medaljer i en tæt finale, men de havde ikke slutspurten og faldt tilbage på de sidste 100 meter. Det endte med en syvendeplads, mens Spanien tog guldet to sekunder foran den danske båd.

Sæsonen er endnu ikke færdig. I begyndelsen af oktober drager Philip Knudsen til Rumænien, hvor han er udtaget til VM i maraton sammen med makkeren Noah D. Petersen fra Silkeborg Kajakklub.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?