6. marts 2021
Trods sin unge alder har Santiago Jose Maccio prøvet meget i sin trænerkarriere.
Trods sin unge alder har Santiago Jose Maccio prøvet meget i sin trænerkarriere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby Tennis Klub henter cheftræner i Argentina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby Tennis Klub henter cheftræner i Argentina

Santiago Jose Maccio er valgt som afløser for Jacob Holst.

Det Grønne Område - 21. februar 2021 kl. 16:53
Af Mikael Østergaard

Da Jacob Holst for et par måneder siden meddelte, at han stopper som sportschef i Lyngby Tennis Klub for at tiltræde jobbet som juniorlandstræner i Dansk Tennis Forbund, kom det som et lyn fra en klar himmel.

Siden har klubben arbejdet på højtryk for at finde en afløser, og nu er det lykkedes. Den nye cheftræner hedder Santiago Jose Maccio og er hentet i
Argentina. Han flytter med sin kæreste til Danmark, så han kan starte i Lyngby i starten af april.

Santiago Jose Maccio er 31 år og har spillet tennis på højt niveau, indtil han som 25-årig valgte at blive træner. Santiago kommer fra El Abierto Club de Tenis i Buenos Aires, hvor han har været cheftræner, men han har også rejst og trænet professionelle spillere på ATP Touren, Challenger Touren, og Futures. De seneste to år har han rejst fuldtid med en amerikansk juniorspiller.

Nyt på trænerfronten i Lyngby er også, at Paulette Moreno, som de seneste fire år har været træner på deltid, fremover bliver fuldtidstræner. Trænerteamet består desuden af Miles Sheldon, der også har titel af cheftræner.

Desuden er Kristian Pless og Frederik Løchte Nielsen tilknyttet som ad-hoc trænere i det omfang, de kan afse tid til det for deres civile job og aktive karriere.

Samtidig har Lyngby ændret på organisationen, idet Kristian Nielsen, der hidtil har været ansvarlig for klubudvikling, får titel af klubchef med blandt andet den overordnede ledelse af trænerteamet.

”Vi benytter anledningen til at afskaffe sportschef-titlen og indfører i stedet klubchef-titlen for at tydeliggøre, at klubchefen har det daglige drifts- og ledelsesmæssige ansvar med reference til formanden og bestyrelsen. Så det bliver en stilling med færre banetimer, end Jacob Holst har haft”, siger klubbens formand, Jesper Holstener Schmidt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?