24. oktober 2021
AaB dominerede totalt - både på banen og på storskærmen. Her har nordjyderne scoret til 4-0.]
AaB dominerede totalt - både på banen og på storskærmen. Her har nordjyderne scoret til 4-0.]
Foto: ©Per Kjærbye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby Boldklub er ude af pokalturneringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby Boldklub er ude af pokalturneringen

På hjemmebane fik Lyngby en regulær afklapsning af AaB, der vandt 4-0

Det Grønne Område - 21. september 2021 kl. 21:42
Af Mikael Østergaard

Både Lyngby og AaB havde valgt at give mange reservespillere chancen i tirsdagens pokalturnering for at spare profilerne til henholdsvis 1. division og Superligaen.

Således var Lyngby uden Frederik Gytkjær, Adam Sørensen, Sanders Ngabo og Magnus Kaastrup i startopstillingen, mens AaB startede uden Tim Prica, Louka Prip, Jacob Rinne, Kasper Kusk og en skadet Rasmus Thelander.

Efter kampen må man konstatere, at AaB har en klart bredere trup end Lyngby. Nordjyderne vandt 4-0, og det var helt i overensstemmelse med spil og chancer.

Lyngby havde kun ét forsøg inden for rammerne. Det kom efter et minuts spil, hvor Sævar Magnússon trykkede af, men AaB’s reservekeeper, Andreas Hansen, klarede til hjørnespark.

I det 16. minut startede nedturen, da Frederik Schramm, der erstattede Frederik Ibsen i målet, ikke kom hurtigt nok ud til et indlæg, og så kunne AaB’s Iver Fossum heade bolden i det tomme mål.

Det blev 2-0 efter 31 minutter. Abdul-Halik Hudu mistede bolden lidt uden for feltet, og det gav en frispilning til Milan Makaric, der sparkede bolden fladt i mål til pauseføring på 2-0.

Anden halvleg var kun et minut gammel, da AaB kom på 3-0 efter en personlig fejl af Lyngbys unge Gustav Mortensen, der er så ny på holdet, at han endnu ikke har fået sit navn på trøjen.

Sanders Ngabo og Rasmus Thellufsen blev sat på banen, og det gav mere spil til Lyngby, uden at der dog blev producerede noget, der mindede om en chance.

Bedste mulighed kom, da indskiftede Adam Sørensen strøg mod baglinjen og fandt Sævar Magnússon på kanten af feltet, mens islændingens afslutning gik et stykke forbi mål.

I stedet lukkede og slukkede AaB ti minutter før tid, da Marcus Hannesbo headede en perfekt aflevering fra Kasper Kusk i mål til 4-0.

AaB var bedst på alle parametre – især fysikken og hovedspillet. Og man må bare konstatere, at der er kæmpe forskel på 1. division og Superligaen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?