14. maj 2021
Nicholas Sørensen, søn af den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen, fyrer kanonen af, men denne gang slap Brede med skrækken.
Nicholas Sørensen, søn af den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen, fyrer kanonen af, men denne gang slap Brede med skrækken.
Foto: Kenn Jorgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalderby i Dyrehaven endte med tenniscifre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalderby i Dyrehaven endte med tenniscifre

Taarbæk besejrede Brede 6-0 og hænger stadig på i topstriden i Serie 3.

Det Grønne Område - 18. april 2021 kl. 20:07
Af Mikael Østergaard

Brede IF kom i menneskehænder, da klubben torsdag aften gæstede Taarbæk IF på den naturskønne bane i Dyrehaven.

De første 10 minutter var gæsterne stort set ikke over midterlinjen, men først i det 17. minut lykkedes det Patrick Nielsen at bringe Taarbæk foran 1-0. Otte minutter senere øgede anfører Nicklas ’Gulle’ Gøttsche til 2-0 på et smukt mål, og dermed var kampen i realiteten afgjort.

Efter pausen øgede Oliver Svava til 3-0, og så hjalp Brede lidt til med et selvmål.
Siden indkasserede Taarbæk to gule kort, men trods en mand i undertal gjorde Oliver Svava det til 5-0, inden Patrick Nielsen lukkede og slukkede med sin anden fuldtræffer.

”Vi plejer at spille tætte kampe mod ærkerivalerne fra Brede og havde ikke regnet med en storsejr. Vi ved, hvad de er gode til, og Brede er normalt svære at spille mod. Så det gik meget nemmere end forventet”, sagde Taarbæk-træner Rene Christensen efter kampen.

Onsdag aften venter der en helt anderledes svær modstander i form af Hareskov IF, der fører rækken suverænt med 36 point for 12 kampe og en målscore på 44-8. Taarbæk ligger nummer to med 28 point.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?