18. maj 2021
Direktøren for Lyngby Boldklub A/S, Andreas Byder, ser positivt på aftenens beslutning.
Direktøren for Lyngby Boldklub A/S, Andreas Byder, ser positivt på aftenens beslutning.
Foto: Lars Schmidt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lettelse i Lyngby Boldklub: Ros til kommunalbestyrelsen for beslutningen om stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettelse i Lyngby Boldklub: Ros til kommunalbestyrelsen for beslutningen om stadion

Nu skal Friends of Lyngby dykke ned i sagen for at danne sig et overblik over, hvordan udbuddet af Lyngby Stadion tager sig ud.

Det Grønne Område - 29. april 2021 kl. 21:40
Af Lars Schmidt

Der er tydelig lettelse at spore hos ejerne af Lyngby Boldklub A/S, Friends of Lyngby, efter, at kommunalbestyrelsen her til aften besluttede at gå videre med et udbud, som resulterer i et frasalg af Lyngby Stadion.

arrow Læs også: Derfor sagde fem politikere nej til at sende stadion i udbud

"Vi er glade for, at der nu er truffet en beslutning, og at et stort flertal i Kommunalbestyrelsen har valgt at sende Lyngby Stadion i udbud. Det ser vi selvsagt meget positivt på,” siger direktør Andreas Byder til Det Grønne Område:

"Vi skal nu dykke ned i materialet. Det er første gang vi ser udbudsbetingelserne, og derfor skal vi på den korte bane danne os et overblik og se, hvad mulighederne er. Men vi er glade og positive, og som jeg lige umiddelbart ser det, så er det rimelig klart, hvad der kan bygges."

"Vi har i klubben og i Friends været modige i hele denne proces de sidste 2-3 år, og jeg synes også jeg vil rose kommunalbestyrelsen for en visionær og modig beslutning,” siger Andreas Byder – og slutter:

"Nu glæder vi os til at dykke ned i udbuddet. Vi er glade for, at vi kan komme videre med arbejdet på at fremtidssikre stadion."

arrow Lyngby Stadions videre skæbne afgjort
30. april 2021 kl. 09:00 Opdateret: kl. 19:54
arrow Lyngby Stadion: Politiske reaktioner
29. april 2021 kl. 22:00 Opdateret: kl. 21:34
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?