16. oktober 2021
Det var nødvendigt for kommunens medarbejdere at dirigere trafikken, for langt fra alle havde forstået, at de ikke måtte køre under viadukten. Foto: Lars Schmidt
gallery icon

Se billedserie

Det var nødvendigt for kommunens medarbejdere at dirigere trafikken, for langt fra alle havde forstået, at de ikke måtte køre under viadukten. Foto: Lars Schmidt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Letbanen: Viadukt spærret, men bilerne kører stadig igennem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Letbanen: Viadukt spærret, men bilerne kører stadig igennem

Ikke alle har forstået, at personbiler ikke må køre under viadukten ved Lyngby Station, så derfor sættes der chikaner op på Buddingevej og skiltes på en ny måde

Opdateret 18. marts 2020 kl. 17:26
Det Grønne Område - 18. marts 2020 kl. 13:30
Af Lars Schmidt

Tirsdag blev der dirigeret på livet løs i krydset ved viadukten ved Lyngby Station.

Viadukten var nemlig spærret for alt andet end busser, cykler og gående. Men det var ikke lige alle, der havde forstået beskeden.

"Der er opsat skiltning som viser omkørselsruterne. Da busser fortsat skal kunne komme gennem viadukten, er der ikke fysisk spærret af på vejen. Forvaltningen er opmærksom på at der fortsat er biler, som kører gennem viadukten. Forvaltningen har derfor foretaget en fornyet gennemgang af strækningen for at vurdere, hvordan yderligere skiltning kan gøre det tydeligt for bilisterne, at de ikke må køre gennem strækningen," forklarer Jacob Holm Hansen, kommunikationskonsulent i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Masser af personbiler valgte tirsdagen igennem at se stort på spærringen. Overtrædelserne var så mange, at kommunen sendte medarbejdere i gule veste på gaden for at dirigere trafikken, og samtidig blev der besluttet nye tiltag for at besværliggøre forholdene for personbilisterne.

Højresvingsbanen fra Jernbanevej mod Buddingevej og ind under viadukten spærres, og på Buddingevej mellem Chr. X's Allé og Engelsborgvej opsættes der chikaner, hvorpå der sættes skilte med forbud mod motorkøretøjer.

De nuværende forbudsskilte mod motorkøretøjer erstattes af væsentlig større skilte. Endelig bliver bussernes signalanlæg omprogrammeret, så omløbstiden bliver kortere. På de måde håber man fra kommunens side at undgå kødannelser.

Forvaltningen afventer resultaterne af ovenstående yderligere foranstaltninger og følger situationen tæt.

Rejser du til udlandet i år?